ΕΛ.ΑΣ: Δεν παρακολουθούμε τα τηλέφωνα του Λαφαζάνη – Απάντηση ΛΑΕ

Ανακοίνωση – απάντηση προς τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, εξέδωσε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι ισχυρισμοί του  κ. Λαφαζάνη περί παρακολούθησης των τηλεφώνων του, «είναι παντελώς αβάσιμοι και σε ουδεμία περίπτωση ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε. είχε εκφράσει τη βεβαιότητα ότι «Ασφάλεια και ΕΥΠ παρακολουθούν τα τηλέφωνά μου. Αυτό το έχω διασταυρώσει από άλλες πηγές, που μου αποκάλυψαν ότι σε κομματικές και κυβερνητικές συσκέψεις, συζητούνται τα όσα εγώ συζητάω στις τηλεφωνικές μου επικοινωνίες».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΕ

«Η κυβέρνηση, αντί να απαντήσει η ίδια στις καταγγελίες του Παναγιώτη Λαφαζάνη, σιωπά ένοχα και συνένοχα» αναφέρει το γραφείο Τύπου της ΛΑΕ., με αφορμή ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

«Η λακωνική τοποθέτηση της ΕΛΑΣ, η οποία διαψεύδει τις παρακολουθήσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι απλώς για γέλια και για κλάματα», αναφέρει η ΛΑΕ τονίζοντας πως «αλίμονο, αν η ΕΛΑΣ αναγνώριζε επισήμως και δημοσίως ότι παρακολουθεί τα τηλέφωνα του γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑΕ. Ποτέ και πουθενά καμιά Ασφάλεια και καμιά κρατική υπηρεσία και στα πιο μαύρα καθεστώτα δεν έχει αναγνωρίσει και επιβεβαιώσει παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων».

 

SHARE