Ειρήνη Λαγούδη: Λείπουν από τον λογαρισμό της 100.000 ευρώ!

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη είναι πεπεισμένη ότι η 44χρονη που είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα δολοφονήθηκε.

Ο αδελφός της  δήλωσε στην εφημερίδα «Real News» ότι από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της λείπει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

«Το κίνητρο της δολοφονίας ήταν κυρίως οικονομικό. Πριν από μήνες είχε πουλήσει κάποια από τα κτήματά της. Στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν βρέθηκε το ακριβές αντίκρισμα της πώλησης. Λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που φτάνει μέχρι και τα 100.000 ευρώ», δήλωσε ο Γιώργος Λαγούδης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής, δήλωσε ότι η Ειρήνηυ δεν έδωσε τα χρήματα σε συγγενικό πρόσωπο. «Εικάζουμε πως είναι πολύ φιλικό ή στενό της πρόσωπο στο οποίο πρέπει να είχε απέραντη εμπιστοσύνη. Κάποια στιγμή όταν φάνηκε πως αυτή η σχέση διαρρηγνύεται πρέπει να τα ζήτησε πίσω. Ε, αυτό ήταν η αιτία που ξεκίνησε η διαδικασία του θανάτου της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, ο γιατρός με τον οποίο η Ειρήνη Λαγούδη φέρεται να διατηρούσε επαφές αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

SHARE