ΕΔΟΕΑΠ – Νέα Διοίκηση – Ανακοίνωση της “Ενωτικής Πρωτοβουλίας”

 

Με χαμηλή συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την ανάδειξη του ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής στον ΕΔΟΕΑΠ.

Όπως ανακοίνωσε η Εφορευτική Επιτροπή, συνολικά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη ψήφισαν 4721 ασφαλισμένοι. Εξ αυτών, έγκυρα ήταν τα 4526 ψηφοδέλτια, άκυρα 120 και λευκά 75.

Με βάση όλους τους σταυρούς προτίμησης, εκλέγονται ως τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κατ’ απόλυτη σειρά του αριθμού σταυρών που έλαβαν, οι:

Αντωνιάδου Μαρία με 1421 σταυρούς
Μιχαλίτσης Νικόλαος με 1090 σταυρούς
Καπάκος Σταύρος με 1079 σταυρούς
Νεστορίδης Παναγιώτης με 1070 σταυρούς
Καρούτζος Νικόλαος με 1066 σταυρούς
Κουμπιάς Δημήτριος με 974 σταυρούς
Γκανάς Μάρκος με 956 σταυρούς
Σταθάτου Αγγελική (Άντζυ) με 791 σταυρούς
Τάτσης Ευάγγελος με 764 σταυρούς
Ντελέζος Κωνσταντίνος με 720 σταυρούς

Με βάση όλους τους σταυρούς προτίμησης αυτούς που προαναφέρθηκαν, εκλέγονται ως αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κατ’ απόλυτη σειρά του αριθμού σταυρών που έλαβαν, οι:

Θεοδωρακάκος Κυριάκος με 648 σταυρούς
Δαυλός Κωνσταντίνος με 635 σταυρούς
Καταϊφτσής Σίμος με 575 σταυρούς
Αξελός Χριστόδουλος (Χρήστος) με 564 σταυρούς
Στέφος Νικόλαος με 521 σταυρούς
Αγγέλης Ιωάννης με 511 σταυρούς
Βασιλάκου Μαρία (Μαριάννα) με 506 σταυρούς
Δημαράς Νικόλαος με 481 σταυρούς
Χριστόπουλος Γεώργιος με 473 σταυρούς
Τρουπιώτης Πέτρος με 451 σταυρούς

Με βάση όλους τους σταυρούς προτίμησης αυτούς που προαναφέρθηκαν, εκλέγονται ως τακτικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, κατ’ απόλυτη σειρά του αριθμού σταυρών που έλαβαν, οι:

Καλαντζής Δημήτριος με 893 σταυρούς
Μέρμηγκας Γεώργιος με 868 σταυρούς
Αξελός Γεώργιος με 819 σταυρούς
Κατσούλη Πελαγία με 723 σταυρούς
Μπάστα Νικολέττα (Τέτα) με 687 σταυρούς

Με βάση όλους τους σταυρούς προτίμησης αυτούς που προαναφέρθηκαν, εκλέγονται ως αναπληρωματικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, κατ’ απόλυτη σειρά του αριθμού σταυρών που έλαβαν, οι:

Μοσχούλας Άγγελος με 674 σταυρούς
Ξηρογιάννης Παναγιώτης με 604 σταυρούς
Σκούτερης Παναγιώτης με 565 σταυρούς
Προβόπουλος Ηλίας με 554 σταυρούς
Γρηγοριάδης Γεώργιος με 475 σταυρούς

“ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ ΟΛΩΝ ΜΑΣ”…

«Ο νέος ΕΔΟΕΑΠ, που αγκαλιάζει όλους τους εργαζόμενους στην ενημέρωση, θα αποτελέσει το ανάχωμα και το εφαλτήριο σε συνδυασμό με τα μέτρα στήριξης του Τύπου και για την υπογραφή αξιοπρεπών συλλογικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Στόχος μας η ενημέρωση με αξιοπιστία, πλουραλισμό και δικαιώματα»: Τη δέσμευση αυτή αναλαμβάνει η παράταξη, «Η Ενωτική Πρωτοβουλία για τον ΕΔΟΕΑΠ» που επικράτησε στις  εκλογές.

Σε ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία, σημειώνει, «οι άνθρωποι της ενημέρωσης, ασφαλισμένοι στον ΕΔΟΕΑΠ, έστειλαν το δικό τους μήνυμα στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού. Πήραν τον ΕΔΟΕΑΠ στα χέρια τους, δεν τον άφησαν στους καιροσκόπους. Τους ευχαριστούμε και δεσμεύομαστε οτι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την στήριξη και την διεύρυνση του ΕΔΟΕΑΠ μένοντας σταθεροί στη γραμμή της ενότητας και της αλληλεγγύης ολοκλήρου του κλάδου μας.

Ο ΕΔΟΕΑΠ θα συνεχίσει την πορεία του, παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, αξιοπρεπή επικούρηση και εφάπαξ ενώ ταυτόχρονα γίνεται ο συνεκτικός ιστός ενοποιώντας χιλιάδες εργαζόμενους στην ενημέρωση, που δοκιμάζονται σκληρά τα τελευταία χρόνια. Ο ΕΔΟΕΑΠ θα συνεχίσει την πορεία του παρά τις νέες αξιώσεις της τρόικας και την αποχώρηση της απερχόμενης ομάδας Καρούτζου απο τις σκληρές διαπραγματεύσεις, που ήταν και είναι καθοριστικές για το μέλλον του ασφαλιστικού μας ταμείου. Δεσμευόμαστε οτι θα συνεχίσουμε τον αγώνα κατά των εργοδοτικών προσφυγών και μεθοδεύσεων. Εμείς δεσμευτήκαμε να μην παίξουμε κορόνα-γράμματα τον ΕΔΟΕΑΠ και τον κλάδο μας. Στηρίζουμε τον ΕΔΟΕΑΠ σήμερα για να μπορούμε να τον βελτιώσουμε αύριο.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ένταξη και την κάλυψη των χιλιάδων νέων ασφαλισμένων το γρηγορότερο δυνατόν. Ευελπιστούμε οτι τα απτά αποτελέσματα απο την διεύρυνση, σε συνδιασμό με την υπέρβαση των προβλημάτων και την αποτελεσματική λειτουργία καθώς και το νέο ήθος διοίκησης θα αυξάνει συνεχώς και το ενδιαφέρον των ασφαλισμένων για τον ΕΔΟΕΑΠ, το κοινό μας σπίτι. Δεν κλείνουμε τα μάτια στο εμφανές πρόβλημα συμμετοχής.

Δεσμευτήκαμε οτι θα ασκήσουμε την διοίκηση με διαφάνεια, λογοδοσία και δικαιοσύνη. Θα κρατήσουμε τον λόγο μας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση .

SHARE