Δήμος Μαραθώνα: Στο τηλ 22943-20582 για βοήθεια

 

Ο Δήμος Μαραθώνος, ανακοίνωσε ότι θα παράσχει βοήθεια στους πληγέντες από την μεγάλη πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, κρατώντας ανοιχτό το Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης ως χώρο προσωρινού καταλύματος καθώς και το κυλικείο.

Επισημαίνεται ότι στον ίδιο χώρο θα υπάρχει και σταθμός πρώτων βοηθειών.

Υπογραμμίζεται, ότι οι πυρόπληκτοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 22943-20582 και 22943-20537.

Παράλληλα καλεί όσους πληγέντες έχουν βρει κατάλυμα σε ξενοδοχείο της περιοχής να απευθύνονται στο Δήμο προκειμένου να καταγραφούν ώστε να καλυφθούν τα έξοδά τους.

 

Το Marathon Beach Resort γέμισε!!! Όμως όπως μας ενημέρωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νέας Μάκρης, Μάκης Μεγαγιάννης, άνοιξε και το άλλο ξενοδοχείο στην παραλία της Νέας Μάκρης, ο ΝΗΡΕΑΣ, για να φιλοξενήσει όσους δεν μπορούν να μείνουν σήμερα το βράδυ στα σπίτια τους!!!
Τηλέφωνα: 2294091214 – 2294097527.

Οι κοινοπραξίες της Αττικής οδού, της Νέας Οδού και της Ολυμπίας Οδού έχουν αναστείλει την καταβολή διοδίων για τις πληγείσες περιοχές, ενώ σε ετοιμότητα έχουν τεθεί τα αμαξοστάσια Ανθούσας και Λιοσίων των Οδικών Συγκοινωνιών (ΟΣΥ), προκειμένου λεωφορεία να παραλάβουν, από το λιμάνι της Ραφήνας, πληγέντες από την καταστροφική φωτιά της Ανατολικής Αττικής και να τους μεταφέρουν σε χώρους φιλοξενίας.

SHARE