Δήλωση – βόμβα Κ.Αγγελόπουλου για τη Χαλυβουργική: Εγώ αποφασίζω, όχι τα παιδιά μου

Δήλωση – βόμβα του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, περιπλέκει τα πράγματα στη Χαλυβουργική. Τα τελευταία δύο έτη αντιμετωπίζω πολυεπίπεδη επίθεση από τα παιδιά μου άνευ προηγουμένου, αποκορύφωμα της οποίας ήταν η υποβολή αιτήσεως για τη θέση μου σε δικαστική συμπαράσταση, λόγω δήθεν άνοιας!”, δηλώνει,  με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα για επικείμενη διακοπή ρεύματος στη Χαλυβουργική  και τις  δηλώσεις του αρμόδιου για την Ενέργεια υπουργού Γ. Σταθάκη  ο οποίος τάχθηκε υπέρ του να υπάρξει παράταση ενός μήνα, προκειμένου να διευθετηθεί νομική εκκρεμότητα μεταξύ των μελών της οικογένειας Αγγελόπουλου.

Η ΔΗΛΩΣΗ

«Είμαι ο αποκλειστικός χρηματοδότης της εταιρείας, έχοντας εισφέρει από την ατομική μου περιουσία ποσό περί τα εκατόν ογδόντα εκατομμύρια (180.000.000) ευρώ, για την επιβίωσή της, μέσα στο εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, που έχει σαν αποτέλεσμα τη διακοπή της παραγωγής της. Ουδεμία διαμάχη υφίσταται αναφορικά με τη διαχείριση της εταιρείας, όπως δυστυχώς παραπλανητικά μεταφέρθηκε στον αρμόδιο υπουργό.

Η διοίκηση και διαχείριση της εταιρείας παραμένει αμετάβλητη επί μακρά σειρά ετών και δεν υφίσταται δικαστική αμφισβήτησή της. Τα τελευταία δύο έτη αντιμετωπίζω πολυεπίπεδη επίθεση από τα παιδιά μου άνευ προηγουμένου, αποκορύφωμα της οποίας ήταν η υποβολή αιτήσεως για τη θέση μου σε δικαστική συμπαράσταση, λόγω δήθεν άνοιας!

Στο πλαίσιο αυτό, είναι προφανές ότι γίνεται προσπάθεια να παραπλανηθεί το επιληφθέν Δικαστήριο, με το να υποστηρίζεται ότι δήθεν υφίσταται διαμάχη για τη διαχείριση της εταιρείας και ότι δήθεν η θέση μου σε δικαστική συμπαράσταση είναι η «λύση» για το μέλλον της εταιρείας. Ουδέν ψευδέστερον!

Ουδεμία “διαμάχη” για τη διαχείριση της Χαλυβουργικής υπάρχει και ουδείς αμφισβητεί την ιδιότητά μου ως του βασικού μετόχου! Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χρηματοδότης της Χαλυβουργικής. Αντιμετωπίζω το παρόν και το μέλλον της εταιρείας με την απαιτούμενη σοβαρότητα και με γνώμονα το καλό των εργαζομένων της εταιρείας».

SHARE