Δεσμεύτηκαν και τα ακίνητα των μελών του ΔΣ της Follie Folli – Τι απαντά η εταιρεία

 

Μετά τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών και θυρίδων σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των φυσικών προσώπων,  η επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος  αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Άννα Ζαίρη,  έδωσε εντολή να δεσμευτούν και τα ακίνητα των μελών του δ.σ. της Folli Folie αλλά και της εταιρείας.

Η σχετική εντολή για τη δέσμευση ισχύει μέχρι την έκδοση άλλης πιθανής απόφασης ποινικής δικαστικής αρχής, που ενδεχομένως  να την ανατρέψει.

Όπως είναι γνωστό για την υπόθεση αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη ποινική προκαταρκτική εξέταση, την οποία διενεργεί ο επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης.

Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής έχουν ήδη κληθεί και έχουν δώσει υπομνήματα τα ελεγχόμενα πρόσωπα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Να προσφύγει κατά των διατάξεων βάσει των οποίων απαγορεύτηκε η εκποίηση ή η με οποιοδήποτε άλλο τρόπο μεταβίβαση της ακίνητης περιουσίας της αποφάσισε η Folli Follie, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της.

Τονίζει, δε, ότι βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με εκπροσώπους των ομολογιούχων δανειστών της, με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας αναδιάρθρωσης.

«Η ανώνυμη εταιρεία  Folli – Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία ανακοινώνει ότι η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες προέβη στην έκδοση δύο διατάξεων, δυνάμει των οποίων απαγορεύτηκε η εκποίηση ή η με οποιοδήποτε άλλο τρόπο μεταβίβαση της ακίνητης περιουσίας της Εταιρείας, η οποία βρίσκεται στον Aγιο Στέφανο Αττικής, στο Νέο Ψυχικό, στο Κορωπί, στη Σαντορίνη και στην Γλυφάδα.

Η Εταιρεία ήδη αποφάσισε να ασκήσει το δικαίωμά της και να προσφύγει κατά των ανωτέρω διατάξεων και πρόκειται να επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση της Εταιρείας βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με εκπροσώπους των ομολογιούχων δανειστών της, με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας αναδιάρθρωσης και θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του ανωτέρω θέματος».

 

 

SHARE