Δ.Καμμένος: Θα κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη πριν ψηφίσω

 

«Θα κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη πριν ψηφίσω», ανέφερε ο Δ.Καμμένος, μιλώντας για την ψηφοφορία της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ.

«Εννοείται πως δεν πρέπει να δώσουμε οντότητα εθνική στους Σκοπιανούς. Εδώ παίζουμε με το μέλλον της πατρίδας μας, όχι με την καρέκλα. Ο κύριος Κοτζιάς δεν έχει εξουσιοδότηση να υπογράψει τη σύμβαση», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στο κείμενο της συμφωνίας, είπε: «Το άρθρο 6 λέει ότι απαγορεύεται να διαδηλώσεις, είτε κρατικός είτε ιδιωτικός φορέας. Θα έρθει κάποιος που θα πιστέψει ότι υποδαυλίζω τον σοβινισμό και θα μου πει δεν θα βγεις στον δρόμο, να διαδηλώσω που αλλάζουν την ιστορία; Είμαστε σοβαροί; Απαγόρευση διαδήλωσης και συναθροίσεων είχαμε μόνο στη χούντα».

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε αδιανόητο και το σημείο της συμφωνίας που μιλά και για αλλαγή των βιβλίων. «Από πού κι ως πού θα ξαναγράψουν την ιστορία της Ελλάδας; Εχω αλυτρωτικά στοιχεία στο δικό μου βιβλίο; Γιατί να το αλλάξω; Είναι δυνατόν να ξαναγράψω την ιστορία, να το συζητήσω, και μεθαύριο θα έρθει ο Τούρκος να μου πει να δούμε κάτι για τη Θράκη;»

SHARE