Αφού ο Καμμένος ασκεί εξωτερική πολιτική, γιατί να μην ασκεί εκπαιδευτική ο Ρουβίκωνας;

 

Αφού την εξωτερική πολιτική την ασκεί ο …Καμμένος, τι το πιο λογικό, την πολιτική στα Πανεπιστήμια να την ασκεί ο …Ρουβίκωνας! Το μέλος της οργάνωσης Γιώργος Καλαϊτζίδης,  επώνυμα – και είναι προς τιμή του – απευθύνει κάλεσμα στους φοιτητές, από το γραφείο του στο ΕΚΠΑ(!), να καταγγείλουν καθηγητές που ζητούν φακελάκια ή σεξουαλικά ανταλλάγματα για να περνάνε τα μαθήματα.

Γράφει ο κ. Καλαϊτζίδης σε ανάρτησή του:

«Θα παρακαλέσω οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που έχουν πληροφορίες για καθηγητές πανεπιστημίων που ζητάνε φακελάκια η σεξουαλικά ανταλλάγματα, να μην τις στέλνουν με μηνύματα στο φεϊσμπουκ γιατί δεν είναι ασφαλής η επικοινωνία. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλύτερα κατ’ ιδίαν επαφή με την ομάδα»

Στο μεταξύ, οι Πρυτανικές Αρχές με ανακοίνωσή τους απαιτούν από τον Ρουβίκωνα να αποχωρήσει από το γραφείο που έχει καταλάβει στη Φιλοσοφική Σχολή, ενώ καταδικάζουν τις καταλήψεις πανεπιστημιακών χώρων από εξωπανεπιστημιακές οργανώσεις.

Η ανακοίνωση των Πρυτανικών Αρχών

«Οι Πρυτανικές Αρχές του ΕΚΠΑ καταδικάζουν τις καταλήψεις πανεπιστημιακών χώρων από εξωπανεπιστημιακές οργανώσεις και απαιτούν από την εξωπανεπιστημιακή οργάνωση του ΡΟΥΒΊΚΩΝΑ να αποχωρήσει από το γραφείο που έχει καταλάβει στη Φιλοσοφική Σχολή.

Η καθημερινή εκπαίδευση και εργασία χιλιάδων φοιτητών προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μόνιμων εργαζομένων και συμβασιούχων καθώς και του εκπαιδευτικού προσωπικού του Πανεπιστημίου μας πρέπει να γίνεται με ασφάλεια και σεβασμό στην ακαδημαϊκή δεοντολογία μακριά από εξωτερικές παρεμβάσεις».

 

Φοιτητές εγκλώβισαν 30 καθηγητές στη Σύγκλητo του Πανεπιστημίου Αθηνών

SHARE