Αδωνις: Η Lockheed θα συνεργαστεί στα F-16 με εταιρείες φίλων του Καμμένου!

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άφησε αιχμές για τις ελληνικές εταιρείες με τις οποίες θα συνεργαστεί η Λόκχιντ λέγοντας ότι οι εκπρόσωποι  αυτών των εταιρειών είναι φίλοι του κ. Καμμένου.

«Αυτό που έχει συμβεί είναι εξωφρενικό. Μας είπατε ότι δεν συζητήσατε την τροπολογία επειδή δεν ήσασταν  στην  Ελλάδα, δηλαδή επειδή ήσασταν στο πάρτι της κόρης του Εμίρη, η Ελλάδα και η Βουλή δεν έπρεπε να μάθουν ότι θα φέρνατε αντισταθμιστικά ωφελήματα».

Τσίπρας και Καμμένος έλεγαν ότι επί εποχής δικής τους δεν θα υπάρχουν ποτέ αντισταθμιστικά  ωφελήματα. Είπατε ότι την επιλογή των εταιρειών θα την κάνει η Λοκχιντ. Ξέρουμε ότι συνεργάζεται με συγκεκριμένες εταιρείες στην Ελλάδα, δικών σας ανθρώπων πολύ φίλων σας που σας έχουμε δει και σε φωτογραφίες μαζί τους.
Μην μας λέτε ότι η Λόκχιντ θα επιλέξει. Ξέρουμε με ποιον συνεργάζεται στην Ελλάδα και ξέρουμε ποιος θα πάρει τα λεφτά. Σας το λέω για να μην μας θεωρείτε χαζούς. Μην μας κοροϊδεύετε κ. Καμμένε».

Ο κ. Καμμένος σηκώθηκε όρθιος και ζήτησε από τον Αδωνι Γεωργιάδη να αναφέρει τα ονόματα που υπονοεί . Όμως ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε πως  ότι έχει να πει θα το πει στην επιτροπή εξοπλισμών που οι συνεδριάσεις είναι κλειστές.

Πάνος Καμμένος: «Να πείτε τα ονόματα που ξέρετε τώρα»

Άδωνις Γεωργιαδης: «Αν ερχόσασταν στην επιτροπή εξοπλισμών όπου είναι κλειστά τα πρακτικά και δεν είναι στην τηλεόραση θα μπορούσαμε κ. Καμμένε να τα πούμε τα ονόματα.
Παρακάμψατε το νόμο. Θα φέρετε την τροπολογία στην επιτροπή εξοπλισμών όπως προβλέπει ο νόμος που είναι κλειστή η  συνεδρίαση και τότε θα πούμε τα ονόματα όχι στην ολομέλεια για να θίγουμε  ανθρώπους».

Μάλιστα ο κ.  Γεωργιάδης κάλεσε τον υπουργό Αμυνας να εξηγήσει γιατί έφερε την τροπολογία άρον άρον στη Βουλή, αφού έχει προθεσμία μέχρι 15 Μαρτίου και ενώ πιθανολογείται ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση τις επόμενες μέρες

«Ενώ έχουμε το θρίλερ ότι θα φύγετε από την κυβέρνηση, είτε σήμερα είτε την Παρασκευή είτε την άλλη Παρασκευή, γιατί δεν αφήσατε αφού υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 15 Μαρτίου ο επόμενος υπουργός άμυνας να φέρει την συγκεκριμένη τροπολογία στη Βουλή. Γιατί έπρεπε να φέρετε εσείς την τροπολογία στη Βουλή μερικά εικοσιτετράωρα πριν την έξοδο σας από την κυβέρνηση. Εγώ δεν πιστεύω ότι θα φύγετε από  την κυβέρνηση γιατι  λατρεύετε την καρέκλα.»

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκλεισε την τοποθέτηση του ζητώντας να αποσυρθεί η τροπολογία και να έρθει για συζήτηση στην επιτροπή εξοπλισμών

«Η μόνη λογική λύση είναι η τροπολογία να αποσυρθεί  και εάν η κυβέρνηση επιμένει να την φέρει,  θα την φέρει πρώτα στην επιτροπή εξοπλισμών, θα γίνει πολιτισμένη και λογική συζήτηση με καθαρότητα και διαφάνεια και όχι κάτω από το τραπέζι. Εκτός από τα αεροπλάνα στέλθ υπάρχουν πια και οι τροπολογίες στέλθ.

Θα είναι ντροπή αν δεν αποσύρετε αυτή την τροπολογία».

SHARE