Μ. Γλέζος: Αδειάζει Λαφαζάνη – “Θα ψηφίζω ΚΚΕ όσο δεν υπάρχει κοινό αντιμνημονιακό μέτωπο”

glezosΤην πρόθεσή του να ψηφίζει ΚΚΕ στις εκλογές, παρά τις όποιες διαφωνίες του, όσο δεν δημιουργείται ένας κοινός πόλος με βάση την αρχή ότι ο λαός αποφασίζει για τα πάντα γνωστοποίησε σήμερα, ο κ. Μανώλης Γλέζος.

Ειδικότερα, ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο εκλογικής σύμπραξης με τη Λαϊκή Ενότητα, αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ωστόσο διευκρίνισε πως αν δεν γίνει ένα κοινό μέτωπο αντιμνημονιακών δυνάμεων, ο ίδιος θα ψηφίσει ΚΚΕ, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει εάν θα ενταχθεί σε κάποιο ψηφοδέλτιο.

Ο ίδιος σχολίασε πως δεν έχει κανένα λόγο να συμφωνήσει με το μνημόνιο, αφού η χώρα δεν έχει κερδίσει τίποτα αυτά τα πέντε χρόνια.

Παράλληλα, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τον χαρακτήρισε «μεταλλαγμένο κόμμα», ένα ιδιαιτέρως δηκτικό σχόλιο.

«Μερικές φορές το Ζάλογγο ή το Κούγκι είναι απαραίτητο, όπως δείχνει η ιστορία μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο κ. Γλέζος, ερωτηθείς για το αν Αλέξης Τσίπρας, θα έπρεπε να είχε οδηγήσει τη χώρα σε Grexit, μετά την τελευταία Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.