Στο Ποτάμι ο Σπ. Λυκούδης

[upd] Τον Σπύρο Λυκούδη καλωσόρισε στο Ποτάμι ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έξω από την Παλιά Βουλή και γνωστοποίησε ότι οι Μεταρρυθμιστές θα είναι στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, ο κ. Λυκούδης θα παίξει σημαντικό ρόλο «στη συνομωσία του καλού» και «δεν τον απασχολεί τι καρέκλες θα πάρει εκείνος και οι Μεταρρυθμιστές».

«Αποφασίσαμε να συμπορευθούμε με το Ποτάμι όταν ακούσαμε πως “θέλουμε να τ’ αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα”», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Λυκούδης που έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου.

«Συμπλέουμε με το Ποτάμι. Ο φορέας που θα πάμε στις εκλογές θα είναι το Ποτάμι», πρόσθεσε και τόνισε την ανάγκη να διαμορφωθεί μια ισχυρή δύναμη που θα ισορροπήσει την πολιτική ζωή του τόπου.

 

ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Την Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθεί η εκλογική συνεργασία των «Μεταρρυθμιστών» του Σπύρου Λυκούδη με «Το Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη σε συνέντευξη Τύπου.

Νωρίτερα το πρωί της Τρίτης, λίγο πριν την δεύτερη ψηφοφορία στη Βουλή ο κ. Λυκούδης είχε δηλώσει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον κ. Θεοδωράκη για εκλογική συνεργασία.