ΝΔ: Πόσες φορές είδατε κ.Τσίπρα τον Μαρινάκη; Τι βοήθεια σας πρόσφερε;

 

Με… βοσκοτόπια για τις τηλεοπτικές άδειες, ταξίδια στη Βενεζουέλα με σπεσιαλίστες των off-shore, χαριστικές ρυθμίσεις σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες και παροχή φορολογικής ασυλίας στους βαρόνους του ηλεκτρονικού τζόγου, απαντά η ΝΔ στην ανακοίνωση του Μαξίμου, που ανέφερε ότι πολιτικός καθοδηγητής της ΝΔ είναι ο Ευ.Μαρινάκης.

«Στην απόγνωσή τους που βλέπουν τις καρέκλες τους να τρίζουν, οι απερχόμενοι ένοικοι του Μαξίμου και ο ίδιος ο πρωθυπουργός εκδίδουν πια ανακοινώσεις που θα διδάσκονται στο μέλλον ως μνημεία θράσους και πολιτικής αθλιότητας», αναφέρει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

«Τα βοσκοτόπια για τις τηλεοπτικές άδειες, τα ταξίδια στη Βενεζουέλα με σπεσιαλίστες των off-shore, οι χαριστικές ρυθμίσεις σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες και η φορολογική ασυλία στους βαρόνους του ηλεκτρονικού τζόγου είναι μερικά μόνο από τα έργα και τις ημέρες της ΣΥΡΙΖΑϊκής διαπλοκής.
Την ίδια ώρα που ακόμη και Ενώσεις Δικαστών καταγγέλλουν πρωτοφανείς κυβερνητικές παρεμβάσεις στον χώρο της Δικαιοσύνης.
Οι πολίτες έχουν καταλάβει πια πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί που συναλλάσσονται με συγκεκριμένα συμφέροντα, επιδιώκοντας να κτίσουν το δικό τους καθεστώς», τονίζει η ΝΔ.
Και προσθέτει πως σε ό,τι αφορά τον κ. Μαρινάκη, ο κ. Τσίπρας οφείλει να ενημερώσει τους πολίτες πόσες φορές έχει συναντηθεί μαζί του και τι ακριβώς συζήτησαν.
Και ο κ. Μαρινάκης οφείλει να πει δημοσίως ποια είναι η βοήθεια που προσέφερε στην κυβέρνηση, όπως υποστήριξε στη δημόσια επιστολή του.

Υ.Γ. Μόνον οίκτο προκαλούν τα περί «μαύρου μετώπου» και τα μαθήματα Δημοκρατίας από αυτούς που την υπονομεύουν καθημερινά, παραβιάζοντας θεμελιώδεις κανόνες του Κράτους Δικαίου.
Το μόνο μαύρο που δικαίως φοβάται ο κ. Τσίπρας είναι αυτό που τον περιμένει στις κάλπες.
Και από αυτό δεν θα γλιτώσει όσες αθλιότητες και αν μεθοδεύσει στον χρόνο που του απομένει».

 

ΝΔ: Έκαναν ραντεβού με Μαρινάκη στο Μαξίμου και τώρα του επιτίθενται

SHARE