Νεκρός με δύο σφαίρες στην καρδιά ο ακροδεξιός ηγέτης των Ουκρανών Aleksandr Muzychko

 

Νεκρός με δύο σφαίρες στην καρδιά, έπεσε ο ακροδεξιός ηγέτης της οργάνωσης Δεξιός Τομέας Αλεξάντρ Μουζίχκο, ο οποίος είχε σπείρει τον πανικό στους οπαδούς του έκπτωτου Γιανουκόβιτς.

Ο Μουζίχκο δολοφονήθηκε στην περιοχή Ρόβνο, δυτικά της Ουκρανίας, σύμφωνα με τα ουκρανικά ΜΜΕ, όπως αναφέρει το αγγλόφωνο δελτίο της Russia Today.

Ο ακροδεξιός ηγέτης ανήκει στους πολιτικούς μαχητές που με μάχες σώμα με σώμα με τις ειδικές δυνάμεις της ουκρανικής αστυνομίας (την μονάδα Berkut) κατάφεραν να κυριαρχήσουν και να εκδιώξουν τον Γιανουκόβιτς από την εξουσία, αρνούμενοι να πειθαρχήσουν και να δεχθούν όλες τις κατά καιρούς συμφωνίες της κυβέρνησης με την λοιπή αντιπολίτευση και την ΕΕ.

Πλέον με τα ΑΚ-47 στα χέρια, ανέλαβαν την τήρηση της τάξης σε πολλές πόλεις της δυτικής Ουκρανίας

Υποσχόμενος «Να πολεμήσει τους Εβραίους και τους Ρώσους για όσο διάστημα το αίμα ρέει στις φλέβες του» ο ηγέτης Aleksandr Muzychko, γνωστός και ως Sashko Bilyi, ήταν βετεράνος πολέμου της Τσετσενίας με την πλευρά των Τσετσένων και οι ίδιοι οι Ρώσοι είχαν να λένε για τον ηρωισμό και τις πολεμικές ικανότητές του.

Εν συνεχεία ο Α.Muzychko επέστρεψε και κατηγορήθηκε ότι ασχολήθηκε με το εμπόριο όπλων και αλκοόλ με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να μείνει για 1,5 χρόνο στην φυλακή. Ο ίδιος λέει ότι η κράτησή του ήταν αποτέλεσμα πολιτικής συνομωσίας

«Ο επόμενος πρόεδρος της χώρας θα είναι από το κόμμα μας τον Δεξιό Τομέα» έλεγε και απέριπτε ότι ελέγχεται από τις ΗΠΑ, όπως έγραψαν πρόσφατα οι New York Times. «Πρώτα η Ουκρανία» διακηρύσσει.

Στο παρακάτω βίντεο ο ακροδεξιός ηγέτης επί τω …έργω, την ώρα που κατατρομοκρατεί εισαγγελέα του Κιέβου και τον ταπεινώνει με τον χειρότερο τρόπο.

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v5vSCGSvf3U#t=0

SHARE