100 Χρόνια ΣΒΒΕ – Δείπνο με επίσημο προσκεκλημένο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλο

IMG_4408

 

Ο ΣΒΒΕ και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος κ. Αθανάσιος Σαββάκης διοργάνωσε δείπνο στο Μακεδονία Παλλάς για τον εορτασμό των 100 Χρόνων του ΣΒΒΕ με επίσημο προσκεκλημένο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλος στην ομιλία του τόνισε ότι η Ελλάδα σε αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή προχωρά μπροστά ως μέλος της Ευρώπης και της Ευρωζώνης.

Μια σύντομη αναφορά στην ιστορική πορεία του Συνδέσμου έκανε, στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ Αθανάσιος Σαββάκης, τονίζοντας ότι ο Σύνδεσμος «υποστήριξε, και εξακολουθεί να υποστηρίζει, το “σωστό” για το σύνολο, παραμερίζοντας τη συντεχνιακή λογική, λαμβάνοντας υπόψη τις μελλοντικές εξελίξεις και γενόμενος έτσι με την πάροδο των ετών ενεργός κοινωνικός εταίρος, που πάντοτε απεδείκνυε την προσαρμογή του στις εθνικές και διεθνείς εξελίξεις». Αναφερόμενος στη σημερινή συγκυρία, διαπίστωσε ότι η κρίση έχει φέρει τις επιχειρήσεις στο όριο της επιβίωσης και τόνισε ότι για τη διάσωση και την ανάπτυξη της τοπικής βιομηχανίας, απαιτούνται η προσήλωση στην παραμονή της χώρας μας στην Ε.Ε. και στη ζώνη του ευρώ, καθώς και η άμεση υλοποίηση σημαντικών μεταρρυθμίσεων στη λειτουργία του κράτους και της εγχώριας αγοράς.

Στο δείπνο παρευρίσκονται ακόμα ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης  Άνθιμος και ο Δήμαρχος  Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης.

 

IMG_4411

IMG_4412

IMG_4413

SHARE