Μενίδι: Έπρεπε να σκοτωθεί το παιδάκι για να στείλουν Αστυνομία στις φαβέλες της ανομίας

Ο θάνατος του 11χρονου μαθητή μέσα στο σχολείο του στο Μενίδι και η αποκάλυψη ότι το παιδί πέθανε από αδέσποτη σφαίρα, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιεί τεράστια επιχείρηση στν περιοχή. Περίπου 250 άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και των ΕΚΑΜ βρίσκονται στο Μενίδι. Εχουν διεξαγάγει 5 έρευνες κατ’ οίκον σε σπίτια και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον καταυλισμό των Ρομά στην Αύλιζα.

Οι αρχές αναζητούν τους δράστες και ήδη έχουν γίνει προσαγωγές τριών ατόμων, που αφορούν πιθανότατα την διοργάνωση γλεντιού στον καταυλισμό των Ρομά από όπου όλα δείχνουν ότι έφυγε η μοιραία σφαίρα που κατέληξε στο μικρό παιδί.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει 4 σπίτια που διαμένουν Ρομά στην οδό Μόρνου, πολύ κοντά στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, και ένας καταυλισμός στην Αυλίζα Μενιδίου.

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι στα εν λόγω σπίτια, την ίδια ώρα γινόταν γλέντι με άσκοπους πυροβολισμούς. Οταν ξεκίνησε η αστυνομική επιχείρηση όμως, εξαφανίστηκαν οι ύποπτοι.

Ωστόσο, έχουν βρεθεί στο σημείο κάλυκες πυροβόλων όπλων.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν ανοιχτά για «γκέτο και φαβέλες της ανομίας» προσθέτοντας ότι «έχουν μείνει ανέγγιχτες στον βωμό της κακώς εννοούμενης ελευθερίας και το δόγμα υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Οι ίδιες πηγές της ΕΛ.ΑΣ υποστηρίζουν ότι «εμπόριο ναρκωτικών και όπλων διεξάγεται ανεξέλεγκτα», την ώρα που πολιτική και αστυνομική ηγεσία παρακολουθεί την τραγική κατάσταση στους καταυλισμούς των Ρομά.

 

Σοκ στο Μενίδι – 10χρονος μαθητής σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα