Λεωφορεία: Στάση εργασίας 11.00- 16.00 – Πως θα κινηθούν αύριο τα Μέσα Μεταφοράς

 

Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα από τις 11.00 έως τις 16.00 οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ενάντια στην ψήφιση των νέων μέτρων λιτότητας.

Ακινητοποιημένοι θα παραμένουν και οι συρμοί στον σιδηρόδρομο, από τις 9.30 το πρωί έως τις 16.30 το απόγευμα, προκειμένου οι εργαζόμενοι να παραστούν στις κηδείες των δύο υπαλλήλων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι οποίοι έχασαν τη ζωής τους στο τραγικό δυστύχημα στο Άδενδρο.

Για αύριο, Τετάρτη, τα λεωφορεία δεν θα εκτελούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Όσον αφορά τα τρόλεϊ, οι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στη γενική απεργία, απέχοντας από τα καθήκοντά τους από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 και από τις 20.30 έως τη λήξη της βάρδιας.

Στον ΗΣΑΠ, οι συρμοί θα μείνουν ακινητοποιημένοι από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 και από τις 16.00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Κατά τις ίδιες ώρες, η Αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό και τραμ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη γενική απεργία.

Ακινητοποιημένα καθ’ όλη τη διάρκεια της Τετάρτης θα είναι τόσο τα τρένα, όσο και ο προαστικός σιδηρόδρομος.