Ενα ακόμη Πάσχα πέρασε στην ιστορία…

Ενα ακόμη Πάσχα πέρασε στην ιστορία… και σημαδεύτηκε με μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών,  με εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκων αστικών κέντρων να έφυγαν από τις πόλεις τους προς κάθε κατεύθυνση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι…περισσότερα από 770.000 αυτοκίνητα εγκατέλειψαν ο κλεινόν άστυ για τις διακοπές του Πάσχα σύμφωνα με στοιχεία από τα διόδια στις Αφίδνες και την Ελευσίνα.

Μόλις τέλειωσε το Πάσχα επανήλθε και το ΔΝΤ…και ανακοίνωσε μειωμένες προβλέψεις για την ανάπτυξη στην Ελλάδα φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια. Το ΔΝΤ εκτιμά ότι φέτος η άνοδος του ΑΕΠ θα περιοριστεί στο 2,2% αντί για 2,8% που προέβλεπε τον Οκτώβριο

Για υπερατλαντικό ταξίδι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους οι υπουργοί Τσακαλώτος και Χουλιαράκης..καθώς θα συμμετάσχουν  στη. ετήσια σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, οι εργασίες της οποίας θα κορυφωθούν στις 21- 23 Απριλίου.

H Τράπεζα Πειραιώς με ηγετική θέση στο ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, με εξαιρετικής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό, έχει τη δυνατότητα και να πετύχει και να σηματοδοτήσει ανάκαμψη, αναφέρει σε επιστολή του στο προσωπικό της Τράπεζας ο Χρήστος Μεγάλου, με αφορμή την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Ενα νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης… ανέπτυξε μόνο του τη δική του μέθοδο πρόβλεψης και απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα και από τους γιατρούς στο να μαντέψει σωστά ποιος άνθρωπος κινδυνεύει περισσότερο από έμφραγμα.

Εκπλήξη…η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι ζήτησε τη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών για την 8η Ιουνίου.