Εθνική και Eurobank επιβεβαιώνουν ενδιαφέρον για Εμπορική

Επιβεβαιώνει με επίσημη ανακοίνωσή της και η Eurobank ότι εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς της Εμπορικής Τράπεζας, ενώ παράλληλα αναφέρει πως δεν έχει καταθέσει πρόταση εξαγοράς της. Στην εν λόγω ανακοίνωση προχώρησε η Eurobank κατόπιν ερωτήματος από την Επιτροπή Κεφαλαιογοράς, όπως διευκρινίζεται.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σε ανάλογη ανακοίνωση είχε προχωρήσει και η Εθνική Τράπεζα η οποία σημείωνε πως δεν έχει μέχρι σήμερα υποβάλει δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά της Εμπορικής Τράπεζας, ωστόσο συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

ΤΡ. EFG EUROBANK ERGASIAS ΑΕ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H Eurobank ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς της Εμπορικής Τράπεζας και ότι δεν έχει καταθέσει πρόταση εξαγοράς της.
Η παρούσα δημοσιεύεται κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων αναφορικά με το θέμα της υποβολής πρότασης εξαγοράς της Εμπορικής Τράπεζας και κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Εθνική Τράπεζα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις χωρίς μέχρι σήμερα να έχει υποβάλει δεσμευτική προσφορά.
Η Εθνική Τράπεζα θα ενημερώνει άμεσα το επενδυτικό κοινό σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ισχύον κανονιστικό πλαίσιο.