Συστήματα Sunlight: Εξέχων προμηθευτής για το 2016 από το Hyster-Yale Group

Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT,  100% θυγατρική του Ομίλου Olympia, ξεχώρισε ανάμεσα σε χιλιάδες προμηθευτές του κορυφαίου Ομίλου Hyster – Yale και βραβεύθηκε ως εξέχων προμηθευτής για το 2016, έχοντας  διακριθεί για την ποιότητα και τους χρόνους παράδοσης των προϊόντων της, επιτυγχάνοντας 100% και στις δύο κατηγορίες , μέσα από μία ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία επιλογής. Παράλληλα, η Συστήματα SUNLIGHT αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στο χώρο της μπαταρίας που λαμβάνει τη διάκριση «Roll of Honor» από τον Όμιλο Hyster – Yale.

Ο παγκόσμιος Όμιλος Hyster-Yale, είναι ο 4ος μεγαλύτερος κατασκευαστής περονοφόρων παγκοσμίως, με κύκλο εργασιών $2,7δις. Αναπτύσσει σχέσεις και συνεργάζεται με πελάτες, προμηθευτές και αντιπροσώπους για περισσότερα από 80 χρόνια, στον τομέα του σχεδιασμού, της κατασκευής και πώλησης ανυψωτικών οχημάτων και εξαρτημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο κάτω από τα εμπορικά σήματα Hyster και Yale.

Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ήδη από το 2012 έχει μία εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία με τον Όμιλο Hyster-Yale, η οποία περιλαμβάνει την πώληση μιας ευρείας γκάμας μπαταριών κίνησης και εξαρτημάτων τους και την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για τα μηχανήματα ανύψωσης της ΗΥG στα εργοστάσια παραγωγής και σε πελάτες της σε πάνω από 55 χώρες ανά τον κόσμο.  Αποτέλεσμα αυτής της μακροχρόνιας σχέσης είναι και η φετινή βράβευση, η οποία αφορά στη διάκριση της ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT για την ποιότητα προϊόντων και τους χρόνους παράδοσης που τη χαρακτηρίζουν. Αντίστοιχα, το 2015, η εταιρεία διακρίθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο ως Above & Beyond προμηθευτής, προσφέροντας στην Hyster-Yale εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένες υπηρεσίες πάνω από τα δεδομένα της αγοράς. Οι διακρίσεις αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν το πάθος της Συστήματα SUNLIGHT για υπεροχή, μέσω των αξιόπιστων λύσεων αποθήκευσης ενέργειας που προσφέρει.