Μύλοι Λούλη: Έχουμε απαιτήσεις 360,9 χιλ. ευρώ από τη Μαρινόπουλος

Η Μύλοι Λούλη σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το οποίο υπεβλήθη σε συνέχεια των πρόσφατων οικονομικών και νομικών εξελίξεων στην εταιρεία «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» και με σκοπό την αποτελεσματική προστασία των επενδυτών από σχετικές φήμες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και την εύρυθμη λειτουργία της χρηματιστηριακής αγοράς, γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό τα ακόλουθα:

1. Το συνολικό ύψος των απαιτήσεων της Εταιρείας μας από την εταιρεία «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», ανέρχεται στο ποσό των 360.912,59 ευρώ και αναλύεται σε ανοικτό υπόλοιπο ποσού 27.180,02 ευρώ και επιταγές εισπρακτέες ποσού 333.732,57 ευρώ. Επί του ποσού αυτού δεν έχει διενεργηθεί καμία πρόβλεψη κατά την 31.12.2015, καθόσον δεν συνέτρεχε κατά την ημερομηνία κλεισίματος ισολογισμού κανένας λόγος.

2. Το ποσοστό επί του κύκλου εργασιών της Εταιρείας που αντιπροσωπεύουν οι πωλήσεις προς την εταιρία «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ» για το έτος 2015 ανήλθε στο 0,7%, ενώ για την περίοδο 01.01.2016 έως 30.06.2016 οι πωλήσεις είναι μηδενικές.

3. Με βάση τα ανωτέρω, οι πρόσφατες οικονομικές και νομικές εξελίξεις στην εταιρεία «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» δεν αξιολογούνται ως σημαντικές για την Εταιρεία μας και εκ των εν λόγω εξελίξεων ουδεμία απολύτως επίπτωση αναμένεται να υπάρξει επί του κύκλου εργασιών, των αποτελεσμάτων, των ιδίων κεφαλαίων και της οικονομικής θέσεως της Εταιρείας μας .

Σημειώνουμε τέλος ότι δεν υφίσταται οιοδήποτε άλλο ζήτημα ή γεγονός το οποίο να χρήζει ειδικής αναφοράς σχετικά με το ανωτέρω ζήτημα.