Λεβέντης: Νομοσχέδιο ντροπής. Επίθεση σε Τσίπρα και Μητσοτάκη

Κριτική στην κυβέρνηση τόσο για το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου, όσο και για τη διαδικασία που ψηφίζονται τα νέα μέτρα άσκησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων από το βήμα της Βουλής.

«Αυτά τα νομοσχέδια έρχονται με αυτόν τον τρόπο για να ψηφιστούν χωρίς να τα διαβάσει κανείς», είπε ο κ. Βασίλης Λεβέντης και πρόσθεσε ότι  «αυτό το νομοσχέδιο είναι νομοσχέδιο ντροπής. Όσοι το ψηφίσατε θα ντρέπεστε και θα απολογείστε και στα παιδιά και στα εγγόνια σας».

Ο κ. Λεβέντης δήλωσε, επίσης, ότι ο κύριος Μητσοτάκης επιμένει στις  50  έδρες μπόνους. Να προσέξει ο κύριος Μητσοτάκης, είπε, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ λέγοντας πως αν έρθει θα τα υπογράψει όλα και αυτός. «Που θα βρει λεφτά; Αν είχε λύσεις η ΝΔ προ δυόμιση ετών, που κυβερνούσε, θα τα είχε κάνει.  Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις».

Αναφορικά με το Σκοπιανό, προειδοποίησε  «τι θα πείτε στους νεότερους για τη προδοσία» και δήλωσε ότι  εξαρχής χειριστήκαμε το θέμα λάθος. Τέλος, για τις δημοσκοπήσεις είπε «στο τέλος  ξυρίζουν το γαμπρό».