Η ΕΥ βραβεύθηκε στα πλαίσια των 2018 SAP Customer Experience Partner Awards

Η EY βραβεύτηκε στα πλαίσια των 2018 SAP® Customer Experience Partner Awards, που πραγματοποιήθηκαν στη Βαρκελώνη τον Οκτώβριο.
Η βράβευση της ΕΥ αναγνωρίζει την επίτευξη της αριστείας στην προώθηση του SAP Customer Experience, τη δέσμευση για την από κοινού δημιουργία καινοτομίας, και την υποστήριξη στους κοινούς πελάτες για την επίτευξη των στόχων τους.
Οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία επελέγησαν από το ευρύ οικοσύστημα των συνεργατών του SAP Customer Experience, με βάση εσωτερικά δεδομένα της SAP. Μια συντονιστική επιτροπή, αποτελούμενη από περιφερειακούς και παγκόσμιους εκπροσώπους του SAP Customer Experience, επέλεξε τους νικητές συνεργάτες της SAP σε κάθε κατηγορία, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, μεταξύ άλλων η επίτευξη κοινών πωλήσεων, case studies πελατών, και πιστοποιήσεις συμβούλων.
Η συνεργασία EY και SAP Customer Experience έχει αναπτυχθεί εδώ και αρκετά χρόνια, ξεκινώντας με την απόφαση της ΕΥ να επιλέξει και να συμβάλει στην υλοποίηση του ολοκληρωμένου πακέτου της SAP. Η συνεργασία αυτή κατέστησε την EY μία από τις πρώτες εταιρείες που υλοποιούν το Sales Cloud και προσφέρουν σήμερα ένα πλήρες και ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του commerce cloud, του service cloud και του customer date cloud.
Οι ομάδες της EY έχουν βοηθήσει στην υλοποίηση λύσεων για την υποστήριξη πρωτοβουλιών μετασχηματισμού και βελτίωσης της εμπειρίας πελατών παγκοσμίως σε πολλούς τομείς, όπως τα μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, η πληροφορική, τα καταναλωτικά προϊόντα, το real estate, η μεταποίηση, ο τουρισμός και οι επαγγελματικές υπηρεσίες.
Με την ευκαιρία της βράβευσης από τη SAP, o κ. Αριστομένης Γεωργακόπουλος, Director στο Συμβουλευτικό Τμήμα της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε:
«Η βράβευση της ΕΥ από τη SAP μας τιμά ιδιαίτερα, καθώς έρχεται να επιβεβαιώσει την αξία που αποδίδουν οι πελάτες μας στην ικανότητα των ομάδων της ΕΥ σε όλον τον κόσμο για την υποστήριξη του τεχνολογικού μετασχηματισμού των δραστηριοτήτων τους, αξιοποιώντας τις τελευταίες λύσεις SAP Customer Experience.
Αυτήν την αναγνώριση εισπράττουμε καθημερινά και στην Ελλάδα από τους πελάτες μας, επιβραβεύοντας τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση των ομάδων της ΕΥ.
Θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε στη διαρκή προσπάθειά τους να καινοτομούν, να προσαρμόζονται και να ξεχωρίζουν, με πολύτιμους συνεργάτες, όπως η SAP, στο πλευρό μας».