Γεροβασίλη για ΝΔ: Πολιτεύεται με παραποιημένα στοιχεία και κιτρινισμό – Δεν έχει ούτε μια πρόταση να καταθέσει

gerovasili

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη εξαπέλυσε επίθεση στη Νέα Δημοκρατία δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «πολιτεύεται με παραποιημένα στοιχεία και κιτρινισμό».

«Ας σταματήσει η ηγεσία της ΝΔ να παριστάνει ότι έπεσε μόλις εχθές από τον ουρανό. Ο λαός την γνωρίζει και την θυμάται πολύ καλά» αναφέρει η Όλγα Γεροβασίλη και προσθέτει:

«• Θυμάται τον ρόλο της στην λεηλασία του 25% του ΑΕΠ τα προηγούμενα χρόνια.

• Θυμάται τον ρόλο της στην οικοδόμηση ενός παρακράτους που έλεγχε πλήρως την πολιτική ζωή: Στις συμβάσεις του δημοσίου, στην Υγεία, στην φορολογία, στα ΜΜΕ.

• Θυμάται πολύ καλά την σχέση της με την διαπλοκή. Τα μαύρα ταμεία, τα δώρα, την συγκάλυψη των φοροφυγάδων, τα τιμολόγια στους εκβιαστές.

• Θυμάται την δέσμευσή στους δανειστές για απελευθέρωση των πλειστηριασμών, μειώσεις στις συντάξεις, κατάργηση της κοινωνικής προστασίας, διάλυση των εργασιακών σχέσεων».

«Σήμερα η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ούτε μια πρόταση να καταθέσει. Περιφέρει μόνο  παραποιημένα στοιχεία και κιτρινισμό, καθώς και την ελπίδα της να ναυαγήσει η αξιολόγηση. Και κάνει ότι μπορεί για να επιβεβαιώνει ότι μόνο ως δεκανίκι του ΔΝΤ και ως υπερασπιστής της διαπλοκής είναι σε θέση να λειτουργήσει πολιτικά» υπογραμμίζει η Κυβερνητική Εκπρόσωπος και καταλήγει:

«Τουλάχιστον ο κ. Κουμουτσάκος παραδέχτηκε σήμερα ότι η αξιολόγηση θα κλείσει. Κάποια επαφή με την πραγματικότητα φαίνεται να διατηρούν ακόμα».