Αλ. Τσίπρας – Κρήτη: Ανοησίες οι εικασίες για εκλογές – Θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του 2019

(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας χαιρετάει πολίτες, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, στο Ηρακλείο, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016, Ο πρωθυπουργός, πραγματοποιεί σήμερα και αύριο επίσκεψη στις Περιφερειακές Ενότητες Ηρακλείου και Λασιθίου στην Κρήτη. Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν οι υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, και Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea Bonetti
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea Bonetti


Είναι ανοησίες οι εικασίες ότι η περιοδεία στην Κρήτη είναι προεκλογική, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση του με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ. Ειρηναίο. Είμαστε στην αρχή της 4ετίας και έχουμε δρόμο μπροστά μας, είπε ο κ Τσίπρας. 

Οι εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν στην ώρα τους τον Σεπτέμβρη του 2019 τόνισε ο πρωθυπουργός. Έως τότε πρέπει να έχουμε εκπληρώσει δυο μεγάλους στόχους ανέφερε. Την έξοδο από τα προγράμματα επιτροπείας που θα γίνει στη μέση της θητείας μας και το μεγάλο όραμα της παραγωγικής ανασυγρότησης της χώρας, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Α.Τσίπρας – Ηράκλειο: Είμαστε σε μνημόνιο αλλά είμαστε και ανεξάρτητη χώρα