Ψηφοδέλτια ΠΑΣΟΚ:Αυτοί που φεύγουν κι αυτοί που έρχονται

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επισήμως τα ψηφοδέλτια, υπάρχουν ήδη πληροφορίες για εκείνα τα στελέχη που θα μπουν στην θέση εκείνων που έχουν ανακοινώσει ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι.
Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, στην θέση του Χρήστου Κατσούρα στην Θεσπρωτία θα κατέβει υποψήφιος ο Κώστας Πανταζής από τη νεολαία,.
Στην θέση του Φίλιππου Πετσάλνικου στην Καστοριά, ο Θ.Αναστασίου, ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης κατεβαίνει στην Β Αθήνας, ο Βασίλης Τόγιας στην Βοιωτία και ο Κώστας Ντάλτας στην Α Πειραιά.

Εκτός από τους κυρίους Πετσάλνικο και Κατσούρα είχαν δηλώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιοι, οι κ. κ. Σήφης Βαλυράκης, Μιχάλης Παντούλας και Ηλίας Καρανίκας.

Ανακοινώθηκε επίσης το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην ΣΑΜΟ με επικεφαλής τον Πυθαγόρα Βαρδίκο πρώην βουλευτή, τον Κώστα Βαλσαμή πλοίαρχο του Εμπορικού Ναυτικού από τον Εύδηλο της Ικαρίας και τον Γιάννη Λεμονή Λογιστή από το Καρλόβασι.
Ο κ. Πέτρος Παριανός που ήταν ο δεύτερος υποψήφιος στις εκλογές της 6ης Μαίου δεν θα συμμετέχει για προσωπικούς λόγους, ενώ προστέθηκε και τρίτο άτομο στη λίστα, καθώς μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Δημήτρη Θάνου η θέση έμεινε κενή.

SHARE