“Ψεύτικα διλήμματα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ”

«Εμείς δεν έχουμε αυταπάτες για την “κυβέρνηση της Αριστεράς”. Μάλιστα, μετά την εξαγγελία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή η θέση μας ενισχύθηκε. Θα είναι ολέθριο λάθος για το λαϊκό κίνημα να παροπλιστεί σε μία λογική αναμονής και ψεύτικων προσδοκιών σε συνθήκες που αντικειμενικά θα οδηγούμαστε στην περαιτέρω πτώχευση του λαού, είτε με ανεξέλεγκτη πτώχευση, είτε με “κούρεμα” και νέο Μνημόνιο και σίγουρα στο έδαφος των αντιλαϊκών δεσμεύσεων της ΕΕ», δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξή της στην «Καθημερινή της Κυριακής».

Αυταπάτες χαρακτηρίζει τα περί «κυβέρνηση της Αριστεράς» η γενική γραμματέας του ΚΚΕ ενώ καταλογίζει μεγάλες ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να καθησυχάσει το λαό σε σχέση με την πιθανότητα εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί και προσφέρεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναμόρφωση της σοσιαλδημοκρατίας. Μεταλλάσσεται ταχύτατα στο ΠΑΣΟΚ του Γ.Παπανδρέου σε θέσεις και συνθήματα και όχι μόνο. Ένα τμήμα του ΠΑΣΟΚ, εννοούμε πρωτίστως υψηλόβαθμα στελέχη, μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν από τις εκλογές της 6ης Μάη. Το υπόλοιπο μετά» τόνισε σε συνέντευξή της στο «Έθνος της Κυριακής».

Επίσης, χαρακτηρίζει ψεύτικα τα διλήμματα που θέτουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ ανέφερε, επίσης, ότι όποιο κόμμα φέρει στη Βουλή την κατάργηση των μνημονίων και της δανειακής σύμβασης το ΚΚΕ θα την υπερψηφίσει. «Όμως αυτό δεν πρόκειται να το κάνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε κανένα άλλο κόμμα», συμπλήρωσε.

SHARE