Φ.Γεννηματά: Σήμερα όλοι ξέρουν ποιοι έλεγαν ψέματα στα Ζάππεια και στη Θεσσαλονίκη

 

 

Φ.Γεννηματά: Δώστε μας τη δύναμη να είμαστε ρυθμιστής της σταθερότητας«Το πλαστό δίλλημα μνημόνιο- αντιμνημόνιο κατέρρευσε. Σήμερα όλοι ξέρουν ποιοι έλεγαν ψέματα στα Ζάππεια και στη Θεσσαλονίκη. Η αυτοδυναμία είναι η νέα εξαπάτηση προς τον ελληνικό λαό. Κανένας μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της εξόδου της χώρας από την κρίση. Μετά από τις εκλογές η χώρα χρειάζεται μία κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας, όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων στη βάση προοδευτικής δεσμευτικής συμφωνίας με βάση συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και στόχους”,  είπε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση στην Ήπειρο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

«Ζητάμε εντολή ευθύνης και αξιοπιστίας. Ο ελληνικός λαός, να δώσει σε εμάς την τρίτη εντολή και όχι στη ΧΑ» είπε η Φ.Γεννηματα.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «πέταξαν λευκή πετσέτα» στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους και ότι ο Αλέξης Τσίπρας, «βιάζεται γιατί φοβάται την ώρα της αποκάλυψης και της αλήθειας». Η κ. Γεννήματα άσκησε σκληρή κριτική και στη ΝΔ, επισημαίνοντας «ότι πίσω από το μεταρρυθμιστικό της προσωπείο κρύβεται το σκληρό πρόσωπο της Δεξιάς». Παράλληλα, υπογράμμισε πως την πενταετία 2004- 2009 επί κυβερνήσεων της ΝΔ, η χώρα διολίσθησε σε καταστροφική πορεία.

«Εμείς έχουμε στο DNA την αλλαγή. Είμαστε η μόνη δύναμη που έχει κάνει μεταρρυθμίσεις, τομές και ρήξεις σε αυτήν τη χώρα. Δίνω την μάχη για την ανασυγκρότηση του χώρου της κεντροαριστεράς με εμπνευστές στον Ανδρέα  Παπανδρέου, τη Μελίνα, όλους τους επώνυμους και κυρίως όλους του ανώνυμους αγωνιστές, ώστε η χώρα να βρει έναν τρίτο προοδευτικό μεταρρυθμιστικό πόλο».
Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε πως «η εποχή της λεηλασίας των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ ανήκει οριστικά στο παρελθόν», ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα πως «το ΠΑΣΟΚ θα είναι η έκπληξη αυτών των εκλογών»

SHARE