Φ. Γεννηματά: Δώστε μας την τρίτη εντολή για σταθερή κυβέρνηση – Όχι στους εγκληματίες της ΧΑ

ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ-80ç ÄÅÈ / ÏÌÉËÉÁ ÔÇÓ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ ÖÙÖÇÓ ÃÅÍÍÇÌÁÔÁ

Την κρισιμότητα των εκλογών της Κυριακής υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στο Mega, τονίζοντας ότι «η χώρα τη Δευτέρα χρειάζεται μία κυβέρνηση τετραετίας, σταθερή, αποτελεσματική, μια κυβέρνηση αμέσου δράσης. Και αισθάνομαι πραγματικά πολύ μεγάλη την ευθύνη».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ είπε ότι έχουν αντιπαράθεση «άγονη», καθώς «δεν έχει σημασία ποιος θα είναι πρώτος ή δεύτερος αλλά να υπάρχει συνεργασία γι’ αυτό ζητάμε να είμαστε η τρίτη δύναμη».

«Εμείς δεν θα αφήσουμε κανέναν να δραπετεύσει, αυτός που μπορεί να τους υποχρεώσει είναι ο λαός με την ψήφο του, γιατί όσο πιο αδύναμα είναι αυτά τα δυο πρώτα κόμματα τόσο πιο εύκολα θα καθίσουν στο τραπέζι της συζήτησης και της διαπραγμάτευσης» πρόσθεσε.

Και διευκρίνισε: «Το πραγματικό δίλημμα είναι ποιος θα είναι τρίτος. Είναι πάρα πολύ κρίσιμο να αναρωτηθούν οι Έλληνες, είναι δυνατόν να ψηφίσουν ένα κόμμα που έχει αποδεχθεί ότι έχει την πολιτική ευθύνη μιας δολοφονίας; Είναι πολιτική επιλογή ή είναι ψήφος σε εγκληματίες;».

SHARE