ΤτΕ: Για δεύτερη χρονιά ο κύκλος εκδηλώσεων «Καταθέσεις Πολιτισμού»

Η Τράπεζα της Ελλάδος συνεχίζει φέτος, για δεύτερη χρονιά, τον κύκλο εκδηλώσεων με τίτλο «Καταθέσεις Πολιτισμού», στο πλαίσιο της συμβολής της στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή της χώρας. Το Κέντρο Πολιτισμού, Έρευνας και Τεκμηρίωσης της Τράπεζας διοργανώνει τρεις συζητήσεις διακεκριμένων εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας με τη δημοσιογράφο Μαργαρίτα Πουρνάρα, που απευθύνονται στο ευρύ κοινό και εμπίπτουν στις εξής θεματικές ενότητες: Ιστορία – Πολιτιστική Διαχείριση – Περιβάλλον.

Οι φετινές εκδηλώσεις είναι οι ακόλουθες:

• Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017: «Η ιστορία και εμείς» – Συζήτηση με την Πρύτανη Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ

• Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017: «Εφαρμοσμένη πολιτιστική πολιτική στην Ελλάδα» – Συζήτηση με τον Καθηγητή Αρχαιολογίας Νίκο Σταμπολίδη

• Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 – «Η κριτική διάσταση της αρχιτεκτονικής δημιουργίας: εγγύτητα και απόσταση» – Συζήτηση με τους Αρχιτέκτονες Δημήτρη και Σουζάνα Αντωνακάκη.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Κεντρικού Καταστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος (2ος όροφος), με ώρα έναρξης τις 18.00.

Είσοδος: Εδουάρδου Λω και Σταδίου.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας και η είσοδος θα είναι δυνατή μία ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Για την είσοδό σας στην Τράπεζα της Ελλάδος είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης.

Shortlink:

X Αν θέλετε κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook