>Τρ. Κύπρου: Πρόγραμμα "Φροντίδα Υγείας" σε συνεργασία με το Ιατρικό Αθηνών

>Το πρόγραμμα “Φροντίδα Υγείας” προσφέρει η Τράπεζα Κύπρου σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες ανάγκες του κοινού για ποιοτική ιατρική κάλυψη σε πιο συμφέρουσες τιμές, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Όπως σημειώνεται σχετικά, το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν σε όλους τους κατόχους καρτών της Τράπεζας Κύπρου και τους συγγενείς τους 1ου βαθμού (γονείς, συζύγους και παιδιά), προσφέροντας ειδικά προνόμια και εκπτώσεις, που φθάνουν έως και 30%, στις υπηρεσίες του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, είναι η πραγματοποίηση της πληρωμής με μία από τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι και χρήστες των καρτών της Τράπεζας εξασφαλίζουν μεταξύ άλλων:
* Απεριόριστες επισκέψεις σε εφημερεύοντες Παθολόγους, Καρδιολόγους, Ορθοπεδικούς, Χειρουργούς, Παιδιάτρους και Παιδοχειρουργούς, έναντι ειδικής τιμής € 25 ανά επίσκεψη
* Έκπτωση 15% στις προγραμματισμένες επισκέψεις
* Έκπτωση 30% σε διαγνωστικές εξετάσεις, όπως Αιματολογικές, Κυτταρολογικές, Ακτινολογικές, Οστεοπόρωσης, Αξονικές και Μαγνητικές Τομογραφίες, Μαστογραφίες, Υπερηχογραφήματα κ.α.
* Προνομιακές τιμές στα βασικά, premium και παιδιατρικά Check Up
* Έκπτωση 10% στα Έξοδα Νοσηλείας
* Έκπτωση 15% στο Πρόγραμμα Διακοπής Καπνίσματος
* Δωρεάν χρήση Ασθενοφόρων για εισαγωγή σε νοσοκομείο του Ομίλου

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα 186 καταστήματα της Τράπεζας Κύπρου σε όλη την Ελλάδα, στο τηλ. 801.11.800.700, στα τηλέφωνα των νοσοκομείων του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και στις ιστοσελίδες www.bankofcyprus.gr και www.iatriko.gr.

SHARE