Το γιαούρτι στον Πάγκαλο στα Καλύβια και η απάντηση της Ρ.Δούρου

Αποτέλεσμα εικόνας για δουρου παγκαλος“Λέει ψέμματα και παραλογίζεται”, η απάντηση που έδωσε στον Θ.Πάγκαλο η η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με αφορμή όσα είπε εναντίον της σε τηλεοπτική εκπομπή στον Σκάι.

Ο πρώην υπουργός, αναφέρθηκε στην επίθεση με γιαούρτι που είχε δεχθεί στα Καλύβια και έκανε λόγο για «τραμπούκους» της κυρίας Δούρου.
«Η κυρία Δούρου ήταν επικεφαλής των τραμπούκων. Με κρέμαγε σε αγχόνη, επειδή είχα την άποψη ότι έπρεπε να γίνει εκεί ο ΧΥΤΑ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.

«Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται ένας πολίτης, είναι απλά μεμπτό. Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται κατ’ εξακολούθηση ένας πρώην αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, αποτελεί δείγμα σήψης και κατάπτωσης. Εξηγεί πολλά για την πορεία της χώρας. Και συμβάλλει περαιτέρω στον ευτελισμό του δημόσιου λόγου» αναφέρει χαρακτηριστικά η κυρία Δούρου στην ανακοίνωσή της.

Και συνεχίζει: «Τα όσα ισχυρίστηκε σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή “Αταίριαστοι” (ΣΚΑΪ), στους κ.κ. Ντσούνο και Κούτρα, ο πρώην αντιπρόεδρος, περί δήθεν “στοχοποίησής” του από μένα, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν βρίσκονται όμως στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης».

«Το γεγονός ότι θεώρησα ανάξια κυρώσεων τη σεξιστική του χυδαιότητα, που εκφράστηκε μέσα από την προτροπή του για φωτογράφησή μου με μπικίνι, φαίνεται ότι τον ενθάρρυνε στο να προβεί και σε συκοφαντία, περί δήθεν βιαιοπραγίας μου εναντίον του. Το να επαναλαμβάνεις ψέματα, συνήθιζε να λέει ο Ρούζβελτ, δεν οδηγεί ποτέ σε αλήθεια» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η κυρία Δούρου.

SHARE