>ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΒΕΑ 2011

>

Πραγματοποιήθηκε για 15η χρονιά, η εκδήλωση απονομής «ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΒΕΑ 2011» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, που κατά το περασμένο έτος επέδειξαν αξιόλογη επιχειρηματική δραστηριότητα, παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και πλήθους επιχειρηματιών. Ομιλία προς τους παριστάμενους επιχειρηματίες απηύθυνε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο οποίος έκανε και την απονομή των βραβείων.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, κατά την εναρκτήρια ομιλία του, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Για περισσότερα από 15 χρόνια, ο θεσμός Απονομής των Επιχειρηματικών Βραβείων του ΕΒΕΑ προβάλει την ιδέα και τις αξίες της επιχειρηματικότητας.

Φέτος, η απονομή των επιχειρηματικών βραβείων έχει ιδιαίτερη σημασία. Γιατί, η κρίση και η ύφεση που πλήττουν την ελληνική οικονομία, έχουν καταστήσει εξαιρετικά δύσκολη την επιχειρηματική δραστηριότητα, ενώ έχουν δημιουργήσει και ένα αρνητικό ψυχολογικό κλίμα στην αγορά.

Δυστυχώς, μέσα σε αυτό το ρευστό σκηνικό, η Ελλάδα παραμένει πειραματόζωο. Με το πολιτικό της σύστημα να δείχνει ξεκάθαρα ότι αδυνατεί να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Το ΕΒΕΑ θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, με εμπεριστατωμένες θέσεις και προτάσεις για την έξοδο από την κρίση και την επιστροφή στην ανάπτυξη.

Δυστυχώς, το προηγούμενο διάστημα δεν εισακουστήκαμε και τώρα, με βίαιο αλλά και άδικο τρόπο, οι δανειστές μας επιβάλουν μέτρα και μεταρρυθμίσεις που θα έπρεπε να έχουν γίνει στο παρελθόν.

Λύσεις, πάντως, υπάρχουν, έστω και αν δεν είναι μαγικές. Οφείλουμε να τις αναδείξουμε και να τις εφαρμόσουμε.

Για να δώσουμε τη μάχη ενάντια στην κρίση, αλλά και ενάντια σε όσα την προκάλεσαν. Για να διεκδικήσουμε μια βιώσιμη επόμενη μέρα, με καλύτερες συνθήκες και προοπτικές ανάπτυξη».

Οι επιχειρηματίες και οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν είναι:

ΒΡΑΒΕΙΟ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ

MILTECH HELLAS AE

ΝΙΚ ΚΙΟΛΕΙΔΗΣ ΑΕΒΕ

ΕΡΕΥΝΑΣ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

PHARMATEN

ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΑΒΕΕ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

VODAFONE

ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ATTICA VENTURES

ΝΕΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ Γ. ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ

MAGISTER ARTIUM GROUP

ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗΣ Μ.Μ.Ε.

RAYCAP

ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

ΚΩΣΤΑΣ Β. ΚΑΙΣΑΡΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Ι. ΚΟΥΡΤΑΛΗΣ ΑΕΒΕ

SHARE