ΣΥΡΙΖΑ: Μεϊμαράκης και ΝΔ στρώνουν τον δρόμο για τον νεοναζισμό

Στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τα θέματα των μετεκλογικών συνεργασιών και την αναφορά του μεταξύ άλλων ότι «Είναι ατόπημά του Τσίπρα να θεωρήσει εκ των προτέρων ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα. 

O ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Φαίνεται ότι εκτός από τα ψηφοδέλτια Σαμαρά, ο Β. Μεϊμαράκης υιοθετεί και το “πρόγραμμα” Σαμαρά.

Σε επικίνδυνα παιχνίδια που πλήττουν ευθέως τη δημοκρατία και στρώνουν τον δρόμο για τον νεοναζισμό καταφεύγει ο πρόεδρος της ΝΔ, Β. Μεϊμαράκης. Στη συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Mega (15/9), ο επικεφαλής της ΝΔ επανήλθε στη ρητορική των “δύο άκρων” συμψηφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή! (Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο https://www.youtube.com/watch?t=53&v=a-xkS36amAg).

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, ενόψει και της μαύρης επετείου από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί της ΧΑ, προκαλούν το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών, εξισώνουν τους θύτες με τα θύματα και στρώνουν το έδαφος για την ενίσχυση του φασισμού και του ρατσισμού. Η Νέα Δημοκρατία φέρει ακέραια την ευθύνη για την άνοδο του ναζισμού στη χώρα καθώς, με την καταστροφική πολιτική που άσκησε, άνοιξε τον δρόμο στους φασιστές της ΧΑ, δρόμο ακίνδυνο για το σύστημα αλλά άκρως επικίνδυνο για την κοινωνία.»

SHARE