Στ. Θεοδωράκης: Χωρίς παραγωγή και εξαγωγές δεν θα ορθοποδήσουμε ποτέ

ton-niko-alivizato-proteinei-os-epomeno-proedro-o-stayros-theodorakis

 

UPD:  Αν δεν πάρει ξανά μπροστά η χώρα και δεν ξεκινήσει να παράγει και να εξάγει, και όχι μόνο να εισάγει, δεν θα ορθοποδήσουμε ποτέ, επεσήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο «Ράδιο Κρήτη», ενώ υπογράμμισε ότι για να βγει η χώρα από την κρίση «η λύση είναι μία: δουλειές, δουλειές, δουλειές».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, αναφερόμενος στους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ  και της Ν.Δ. που θα είναι υποψήφιοι στην Κρήτη ανέφερε: «Το καλωσορίζω. Να έρθουν στα Χανιά, στο Ηράκλειο, στο Ρέθυμνο, στον Άγιο Νικόλαο και τη φιλόξενη Κρήτη γιατί έχει και διδάγματα ο τόπος αυτός για τους πολιτικούς που θα την επισκεφτούν. Να έρθουν όμως για να μας πουν και μερικές αλήθειες και να εξηγήσουν γιατί δεν έγιναν όλα όσα έχουν υποσχεθεί και θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και καιρό».

 

 

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τα υπουργεία μας ενδιαφέρουν ως θέσεις εργασίας

«Το Ποτάμι έρχεται εδώ για να κυβερνήσει και έχει τους ανθρώπους και τις λύσεις για να κυβερνήσει. Αυτό που λέω όμως εγώ είναι ότι για μας δεν προέχει η κατάληψη της υπουργικής καρέκλας. Μας ενδιαφέρουν τα υπουργεία ως θέσεις εργασίας. Αυτή είναι η διαφορά μας με το παλιό πολιτικό σύστημα. Η σκέψη μας είναι το επόμενο υπουργικό συμβούλιο πρέπει να είναι ένα υπουργικό συμβούλιο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας, έξω από τις ανάγκες των κομματικών μηχανισμών».

Αυτό σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην οποία παρουσιάστηκαν επίσης οι υποψήφιοι βουλευτές του Ποταμιού στις περιφέρεις Ηρακλείου και Λασιθίου.

SHARE