Στ.Θεοδωράκης: Να απαντήσει ο κ.Τσίπρας για την εταιρεία του Α.Φλαμπουράρη

 

Να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις στο θέμα του Αλέκου Φλαμπουράρη και της εταιρείας Διάτμηση κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο Σταύρος Θεοδωράκης.
«Εμείς λέμε κάτι πάρα πολύ απλό, να δώσουν σήμερα τη συμβολαιογραφική πράξη που φαίνεται ότι ο κ. Φλαμπουράρης παραχώρησε τις μετοχές του σε άλλο πρόσωπο» ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
«Σε τέτοια ζητήματα διαφθοράς όλοι καλοί είμαστε, οι απαντήσεις που πρέπει να δίνονται είναι συγκεκριμένες. Το χαρτί στη δημοσιότητα» συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωράκης μιλώντας στη διακαναλική του συνέντευξη.
Και διατύπωσε την ακόλουθη απορία: Γιατί όταν η κουβέντα για τη διαφθορά πάει να γίνει λίγο συγκεκριμένη τα κόμματα που κυβέρνησαν σιωπούν;«Απαιτούμε από τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει αν θέλουν να μιλήσουν για διαφθορά» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης.
Υποστήριξε, μάλιστα, αν και το Ποτάμι δεν θέλει να τροφοδοτήσει τη συζήτηση αυτή σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας ήταν ενήμερος για πράγματα που εμφανίζονται τις τελευταίες ημέρες. «Ήταν ενήμερος για την υπόθεση Χαϊκάλη, εγώ τον είχαν ενημέρωσει. Είναι ενήμερος σε σχέση με χάρες υπουργών του προς φίλους τους».
SHARE