Στο 45% το μεγάλο “κόμμα” της Αποχής

 

Με βάση τα δεδομένα που έδωσε η Singular Logic, στις εκλογές  δεν πήγε να ψηφίσει το 45 % περίπου του εκλογικού σώματος.

Στις εκλογές του Ιανουαρίου, το αντίστοιχο ποσοστό ανερχόταν στο 36,4%, ενώ το αμέσως υψηλότερο ποσοστό αποχής είχε σημειωθεί στις επαναληπτική αναμέτρηση του Ιουνίου του 2012.

 

Σοβαρή δήλωση Λαζόπουλου για την αποχή

«Ο κόσμος θα δούμε και με τα ποσοστά της αποχής τι θέλει να πει συνολικά γιατί νομίζω μια εκτίμηση μόνο με αυτούς που ψήφισαν δεν θα είναι σωστή. Εγώ πιστεύω ότι θα είναι σωστή η εκτίμηση μαζί με αυτούς που δεν ψήφισαν γιατί αυτοί που απέχουν θα είναι το μεγάλο κόμμα της εξέγερσης απέναντι στα μέτρα τα οποία θα έρθουν», ανέφερε ο κ. Λαζόπουλος.

Όπως σημείωσε ακόμη, «αυτοί που δεν ψήφισαν είναι το κόμμα της απογοήτευσης και της οργής, το οποίο θα βγει στους δρόμους, και νομίζω ότι θα είναι το κόμμα της εξέγερσης από δω και στο εξής στα μέτρα που έρχονται. Εγώ δεν πιστεύω ότι το μνημόνιο θα ψηφιστεί, κι ας μαζευτούν 150 μαζί να το στηρίξουν. Δεν πιστεύω ότι θα εφαρμοστεί αυτό το μνημόνιο σε καμία περίπτωση»…

SHARE