>Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γιώργος Παπανδρέου

>
Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συναντηθεί σήμερα ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου πριν αναχωρήσει για το Παρίσι, όπου θα παραστεί στους εορτασμούς για τα πενήντα χρόνια του ΟΟΣΑ και τη σύνοδο των υπουργών Οικονομίας του Οργανισμού.

Ο πρωθυπουργός από το βήμα του ΣΕΒ είπε ότι «η Ελλάδα και θα σωθεί και θα αλλάξει. Όσο είμαι εγώ εδώ τίποτε άλλο δεν με απασχολεί. Η ιστορία των αλλαγών δεν τελείωσε, αλλά είναι σε εξέλιξη, και πρόσθεσε ότι αν η χώρα λυγίσει τώρα, όλες οι θυσίες θα πάνε χαμένες».

Αναφερόμενος στις συναντήσεις που είχε χθες με τους πολιτικούς αρχηγούς, είπε: «Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε ρεαλιστική πρόταση, αρκεί να ανεβάζει την αξιοπιστία μας και να επιτυγχάνει τους στόχους που έχουμε βάλει και έχουμε συμφωνήσει με τους εταίρους μας».

Κάλεσε σε συναίνεση και συνευθύνη για τον «κάβο των επόμενων εβδομάδων», λέγοντας ότι δεν μπορεί μια κυβέρνηση μόνη της να παλεύει με τα «θηρία» και στο εσωτερικό να πλαγιοκοπείται συνεχώς, για μικροκομματικούς λόγους από κόμματα που θέλουν να λέγονται υπεύθυνα.

SHARE