Στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες της ιερόδουλης με AIDS

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει η διαπίστωση ότι 22χρονη Ρωσίδα ιερόδουλη που εκδιδόταν σε παράνομο οίκο ανοχής στην Αθήνα είναι φορέας του AIDS.

Το Αρχηγείο της Αστυνομίας έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες ( www.astynomia.gr ) της 22χρονης ιερόδουλης, η οποία, όπως λένε αστυνομικοί, έχει συνευρεθεί με πάρα πολλούς άνδρες.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος της νεαρής Ρωσίδας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην διευκόλυνση των αρχών να αποκαλύπτουν και να τιμωρούν τέτοια φαινόμενα και να αποτρέπουν άλλα άτομα, από παρόμοιες παράνομες δραστηριότητες, επικίνδυνες για το κοινωνικό σύνολο.

Κυρίως όμως η ενέργεια αυτή της Αστυνομίας, έχει στόχο να ενημερώσει όσους άνδρες πήγαν με την συγκεκριμένη γυναίκα να εξεταστούν για AIDS, αλλά και να αποτρέψει τον πανικό σε άλλους που έχουν συνευρεθεί με άλλες ιερόδουλες που μοιάζουν στην 22χρονη Ρωσίδα.

Η συλληφθείσα είναι η Τατιάνα Μπουκτογιάροβα (BUKHTOYAROVA TATIANA του SERGEI και της NADEZA), η οποία γεννήθηκε στις 09-09-1990 στην Ρωσία, κατοικεί στο Γαλάτσι και εκδιδόταν σε οίκο ανοχής της οδού Φώκαιας 22, στην Αθήνα.

Στην 22χρονη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.

Η Ρωσίδα παραπέμφθηκε, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, στον 13ο τακτικό ανακριτή Αθηνών.

Η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS), να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα: • Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222 • Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054.

SHARE