Σταμάτης Μαλέλης: Άλλη κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή

 

Αποτέλεσμα εικόνας για σταματης μαλελης

”Αφού δεν πάνε σε εκλογές, προτείνω άλλη κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή. Η άποψη μου είναι ξεκάθαρη ότι από αυτή τη Βουλή μπορεί να προκύψει μια προοδευτική κυβέρνηση. Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία με την Δημοκρατική Συμπαράταξη”, υποστήριξε ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΙ Σταμάτης Μαλέλης στην τηλεοπτική εκπομπή ‘Αταίριαστοι”.

Ο κ. Μαλέλης άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά, δεν έχει στρατηγική και ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η παραμονή στην εξουσία.

”Ούτε ένα αριστερό μέτρο δεν έχει φέρει η κυβέρνηση, καμία παρέμβαση σε παιδεία, δεν έχει προχωρήσει στον διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας, κάνουν εγκαίνια σε έργα με διόδια με επικεφαλής ανθρώπους του κινήματος ”δεν πληρώνω” ”

” Μόνο στους φόρους πηγαίνουν καλά” είπε χαρακτηριστικά όταν οι παρουσιαστές του αντέτειναν ότι ο κ. Τσίπρας πετυχαίνει πλεόνασμα και εγκαινιάζει έργα.

Κλείνοντας επαναδιατύπωσε την άποψη για σχηματισμό άλλης κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή με την δημιουργία κυβερνητικού συνασπισμού με προοδευτικό πρόσημο που θα έχει στρατηγική και σαφή προσανατολισμό για το κράτος, την ελεύθερη αγορά, την σχέση της χώρας με την Ευρώπη.

SHARE