ΣΟΚ! Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε αντάρτικο πόλης (VIDEO)Βόμβες μεγατόνων έριξε ο Γιάννης Μιχελάκης ο οποίος κατήγγειλε ότι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Ιφικράτης Αμυράς «καλεί ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων».

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο κ. Αμυράς είναι στέλεχος του κόμματος και απάντησε με σκληρή γλώσσα κατά της Ν.Δ.

Ειδικότερα ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. τόνισε ότι προκαλεί σοκ η αποκάλυψη, ότι ο κ. Ιφικράτης Αμυράς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σε δημόσια παρέμβασή του, καλεί ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων, να προμηθευτούν όπλα, μαχαίρια, τσεκούρια, μολότοφ, να προβούν σε εκτελέσεις, να πυρπολούν δημόσια κτήρια, να κάνουν απαγωγές πολιτών και κάθε άλλο αδίκημα του ποινικού κώδικα.

Υπογράμμισε επίσης ότι:
-Φαίνεται ότι ο κ. Ιφικράτης Αμυράς, διατηρεί προνομιακή σχέση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα.

-Αρχικά, άλλωστε, είχε περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας, όπως αυτό ανακοινώθηκε με επίσημο δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ (και δημοσιεύτηκε στις 21/4 στην ηλεκτρονική έκδοση της κομματικής εφημερίδας «Αυγή», και σε όλα τα ΜΜΕ) αλλά μετά από το σάλο που προκλήθηκε, αποσύρθηκε διακριτικά, χωρίς όμως να διαγραφεί ποτέ.

-Ο ΣΥΡΙΖΑ τέτοιες απόψεις τις αποσιωπά, αλλά δεν τις καταδικάζει. Τις υποθάλπει και τις ενθαρρύνει.
Οι πολίτες όμως έχουν καταλάβει.

-Το σοκ που προκαλούν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι περιθωριακές συνιστώσες του στους Έλληνες πολίτες, άλλοτε ως οπαδοί του τρομοκράτη Κουφοντίνα, άλλοτε ως καθοδηγητές αντάρτικου πόλεων, άλλοτε ως προστάτες των κουκουλοφόρων, συγκλονίζει τους Έλληνες.  Οι πρακτικές, όμως, αυτές δεν θα περάσουν!».

ΣΥΡΙΖΑ
Η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της απάντησε ότι  με τη λαϊκή ρήση «από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα και βγάζω τα παπούτσια μου να μη βραχεί η ομπρέλα».
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Ιφικράτης Αμυράς έχει τόση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όση έχει και η ΝΔ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία.
«Δηλαδή, καμία απολύτως.   Δυστυχώς για τους ίδιους, τα όρια μεταξύ γελοιοποίησης και πανικού είναι πλέον δυσδιάκριτα για τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

SHARE