Ραχήλ Μακρή: Σε μη εκλόγιμη θέση – Ο Λαφαζάνης θα κρίνει αν θα μπει στη Βουλή

raxhl1Στη δεύτερη θέση της περιφέρειας Αττικής, σε μη εκλόγιμη θέση στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας τοποθετήθηκε η Ραχήλ Μακρή. Η ίδια δηλώνει ότι έχει εμπιστοσυνη στην ηγεσία του κόμματος και θα συνεχίσει τον αγώνα.

Σημειώνεται ότι την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο του νομού Αττικής κατέχει ο πρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος είναι επιπλέον υποψήφιος στην Β’ Πειραιά.

Ο πρόεδρος κάθε κόμματος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ποια από τις δύο έδρες θα κρατήσει και ενδεχομένως ο Π.Λαφαζάνης να επιλέξει να παραμείνει στην Β’ Πειραιά, όπου είναι η εκλογική του περιφέρεια επί πολλά χρόνια.

Σε αυτήν την περίπτωση, η Ραχήλ Μακρή θα μπει στη Βουλή.

Σύμφωνα με την ίδια, η μετακίνηση της από τον νομό Κοζάνης έγινε δυνάμει της επιθυμίας ευρύτερης μερίδας της βάσης και απόφασης της αρμόδιας επιτροπής της Λαϊκής Ενότητας.

«Γνωρίζω ότι η δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Αττικής δεν είναι εκλόγιμη για ένα καινούργιο κόμμα σε αντίθεση με την πρώτη της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις συλλογικές αποφάσεις και είμαι σίγουρη ότι οι προτεινόμενοι από το συντονιστικό αγωνιστές της Κοζάνης θα τιμήσουν τους 13.000 πολίτες που με είχαν εμπιστευτεί ότι θα παραμείνω σταθερή σε όσα τους υποσχέθηκα» σημείωσε.

«Άλλωστε, οι βουλευτές αποτελούν εκπροσώπους όλων των Ελλήνων και οι πολίτες του νομού Κοζάνης γνωρίζουν ότι θα αποτελώ συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο σε κάθε δίκαιο αίτημα τους, καθώς ανεξάρτητα με την θεσμική μου ιδιότητα διατηρούν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου» επισήμανε.

«Το ΟΧΙ των πολιτών του νομού Κοζάνης θα ενωθεί με το ΟΧΙ των πολιτών της περιφέρειας Αττικής μέχρι την νίκη της Ελπίδας» κατέληξε η Ραχήλ Μακρή.

 

SHARE