Π.Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ μαζί με την Αριστερή κυβέρνηση Τσίπρα

Την πεποίθησή του ότι στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου θα επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με διαφορά, εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, σημειώνοντας πως οι ΑΝΕΛ θα είναι “εκείνη η δύναμη στην επόμενη κυβέρνηση, που θα συνεχίσουμε να κρατάμε το τρενάκι στις γραμμές”.

Αναφερόμενος στα μετεκλογικά σενάρια και τις συμμαχίες, ο κ. Καμμένος τόνισε πως “θα παλέψουμε μαζί με μια αριστερή κυβέρνηση που συνυπάρχουμε με τον καλύτερο τρόπο” και τόνισε ότι το κόμμα του δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί ποτέ με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, όπως χαρακτηριστικά είπε. Τα πρόσωπα είναι το πρόβλημα, διευκρίνισε ο κ. Καμμένος και αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία εκτίμησε ότι η επόμενη ημέρα των εκλογών θα είναι σημαντική και με εξελίξεις, γιατί “τα ακραία στοιχεία που διατήρησε ο κ. Μεϊμαράκης, όπως Γεωργιάδης ή Βορίδης”, μπορεί να φύγουν.

Εξέφρασε την πίστη του, δε, ότι “θα σχηματιστεί κυβέρνηση με μετριοπαθείς βουλευτές” και άφησε παράθυρο συνεργασίας με πρόσωπα.

Αναφορικά με τις δυνατότητες συνεργασίας με το “Ποτάμι”, απάντησε ότι εάν το “Ποτάμι” θέλει να συμμετέχει σε μία κυβέρνηση που θα θέλει να πάει μπροστά, θα πρέπει να διευκρινίσει τις θέσεις του για κάποια ζητήματα. Κληθείς να απαντήσει για τις δυνατότητες αλλαγής στοιχείων της συμφωνίας στην οποία κατέληξαν η ελληνική κυβέρνηση και οι δανειστές, ο κ. Καμμένος τόνισε πως οι εταίροι στις Βρυξέλλες δεν είναι παράλογοι και έχουν τη λογική να δεχτούν κάποια ισοδύναμα, εάν αποδειχτεί ότι υπάρχει σχέδιο.

SHARE