Π.Καμμένος: Δεν μπορεί ο Μακεδόνας επιχειρηματίας να πληρώνει τριπλάσιο φόρο από ότι θα πλήρωνε στη Βουλγαρία

Αποτέλεσμα εικόνας για καμμενος realΕίναι επιτακτική ανάγκη η κυβέρνηση να δει κάποια στιγμή το θέμα της φορολογίας,  είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος, μιλώντας στον Real FM, υποστηρίζοντας πως αυτό είναι που σταματά τις επενδύσεις και εμποδίζει τη γρήγορη ανάπτυξη της οικονομίας.
«Η οικονομία πάει καλά. Είναι σημαντικοί οι δείκτες που έχουμε για τον τουρισμό για το 2017. Έχουμε επενδύσεις.
Εγώ το βλέπω από την εκμετάλλευση της περιουσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας όπου υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πρέπει να τρέξουμε τα πράγματα πολύ πιο γρήγορα.
Πρέπει κάποια στιγμή να δούμε το θέμα της φορολογίας, διότι αυτό που σταματάει αυτή τη στιγμή τις επενδύσεις και τη γρήγορη ανάπτυξη είναι ότι η φορολογία που έχει επιβληθεί στην πατρίδα μας είναι δυσανάλογη από τη φoρολογία που επιβάλλεται στις άλλες χώρες που είναι ανταγωνίστριες».
«Δε μπορεί, δηλαδή, σε έναν Θεσσαλονικιό, σε έναν Μακεδόνα, σε έναν Θρακιώτη, να του λες «έλα εδώ να πληρώνεις ένα τριπλάσιο ποσοστό φορολογίας από ό,τι θα πλήρωνες αν η έδρα της επιχείρησής σου ήταν στη Βουλγαρία».

«Η αξιολόγηση θα τελειώσει. Η Ελλάδα, ο ελληνικός λαός και η κυβέρνηση έχουν κάνει όλα όσα πρέπει προκειμένου να τελειώσει η δεύτερη αξιολόγηση και να προχωρήσουμε σε μία καινούργια εποχή για την πατρίδα μας, μακριά από μνημόνια» είπε ο κ.Καμμένος.

SHARE