ΠΑΣΟΚ – Φ.Γεννηματά: Πληρώσαμε ακριβά τους…σωτήρες – Κανένας μόνος του δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση

Όλες οι "φυλές" της κεντροαριστεράς έδωσαν το παρών στο βιβλίο της Μιλένας Αποστολάκη

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου της Μιλένας Αποστολάκη «Το τέλος της Μεταπολίτευσης», είπε ότι  «ο κύκλος που άνοιξαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τις ψεύτικες υποσχέσεις και το λαθρεμπόριο ελπίδας, κλείνει οριστικά με αυτή τη συμφωνία ντροπής»: «Το  τέταρτο μνημόνιο φέρει την υπογραφή του Πρωθυπουργού».

Η  κ. Γεννηματά έκανε λόγο για «συμφωνία με όρους συνθηκολόγησης ηττημένου που υποθηκεύει το μέλλον του τόπου, χωρίς αναπτυξιακό αντίκρισμα, με δυσθεώρητους στόχους για πλεονάσματα».

«Έχουμε πληρώσει ακριβά εμμονές και φιλοδοξίες που μας κρατούν στο χθες. Ψευδαισθήσεις για σωτήρες που θα έρθουν και μαγικές λύσεις που θα φέρουν. Αποδείχθηκε ότι κανένας μόνος του δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση με ασφάλεια», συμπλήρωσε.

Είπε επίσης ότι το δίλημμα σήμερα είναι «εθνική συνεννόηση ή εθνική καταστροφή», για να προσθέσει πως «γι’ αυτό  επιμένουμε στην ανάγκη συνεννόησης για την επεξεργασία και υιοθέτηση μιας Εθνικής Γραμμής εξόδου από την κρίση και τα Μνημόνια».

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και δεκάδες στελέχη από το ΠΑΣΟΚ (Βενιζέλος, Σκανδαλίδης, Γρηγοράκος, Βερελής, Λωτίδης,  Χρηστίδης κα), τη ΔΗΜΑΡ (Χατζησωκράτης, ) και το Ποτάμι (Τσιόδρας).

 

SHARE