Παρέμβαση Σουλτς: Παράξενη η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – “Βραδυφλεγής βόμβα” ο Καμμένος

martinschulzΚριτική στον Αλέξη Τσίπρα για την απόφασή του να συνεργαστεί εκ νέου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, άσκησε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, παρεμβαίνοντας στο μετεκλογικό τοπίο της χώρας. 

 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο France Inter ο Σουλτς είπε ότι αδυνατεί να κατανοήσει την απόφαση του Τσίπρα να φέρει πίσω στην κυβέρνηση τους Ανεξάρτητους Έλληνες που συγκέντρωσαν ποσοστό μικρότερο του 4% στις εκλογές της Κυριακής και χαρακτήρισε παράξενη αυτή την επιλογή.

«Τον κάλεσα για δεύτερη φορά για να τον ρωτήσω γιατί συνεχίζει τον συνασπισμό με αυτό το παράξενο ακροδεξιό κόμμα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σουλτς.

«Δεν μου απάντησε. Είναι πολύ έξυπνος όταν μιλάει στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι τα πράγματα είναι πειστικά αλλά στα δικά μου μάτια φαντάζουν λίγο παράξενα» συμπλήρωσε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Χαρακτήρισε μάλιστα «βραδυφλεγή βόμβα» τον Πάνο Καμμένος, η οποία πρέπει να ελεγχθεί.

Η απάντηση των ΑΝΕΛ

«Λυπούμαστε ακόμη μια φορά για την έλλειψη σεβασμού του κ. Σουλτς στον θεσμό που υπηρετεί, με τις παρεμβάσεις του στα εσωτερικά της χώρας. Πέραν της προσβολής προς τον ελληνικό λαό και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να αποκαλεί χωρίς επιπτώσεις ‘ακροδεξιό’ όποιο κόμμα δεν παίρνει προμήθειες από αμυντικές βιομηχανίες που τον χρηματοδοτούν» αναφέρει ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για τις δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

SHARE