Πέταξαν τον Π.Χαικάλη σαν στιμμένη λεμονόκουπα οι ΑΝΕΛ

 

Σαν …στιμμένη λεμονόκουπα πέταξαν τον Παύλο Χαικάλη οι ΑΝΕΛ. Πάνε οι εποχές που πάνω στη…βόμβα Χαικάλη για χρηματισμό στήριξαν τα πολιτικά παραμύθια  τις παραμονές εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας…

«Μου έδιναν 700.000 ευρώ μετρητά ως πρώτη δόση και μετά διακανονισμό των δανείων μου στην τράπεζα, αλλά και συμβόλαια με διαφημιστική», είχε πει  σε τηλεοπτικές του δηλώσεις στο πρωινό του ΑΝΤ1  του Γιώργου Παπαδάκη ο  Παύλος Χαϊκάλης.

 

Ο Παύλος Χαϊκάλης λοιπόν, δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου. Ο Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha έκανε λόγο για μεγάλο δίλημμα, το οποίο συνίστατο στο να αποκλείσει τον κ. Χαϊκάλη αδικώντας τον ή να συμπαρασύρει όλους τους άλλους υποψήφιους σε έναν προεκλογικό αγώνα, που θα στηριζόταν στην υπόθεση Χαϊκάλη.

Είπε όμως ότι ο κ. Χαϊκάλης παραμένει στο κόμμα, προσθέτοντας ότι όταν ξεκαθαρίσει η υπόθεση, η αποκατάσταση του κ. Χαϊκάλη θα είναι πλήρης, της κυβερνητικής θέσης μη αποκλειομένης.

Ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., έκανε λόγο για «στήσιμο» στην υπόθεση Χαϊκάλη, προσθέτοντας ταυτόχρονα ότι, και ο ίδιος ο πρώην Υφυπουργός θα έπρεπε να δώσει εξηγήσεις για τη σχέση του με την Κυπριακή εταιρεία διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων και τούτο ασχέτως του γεγονότος ότι η σχέση αυτή είναι ανενεργή από το 2011.

Επίσης, ο κ. Καμμένος έθεσε το ερώτημα, γιατί η Επιτροπή του Πόθεν Έσχες της Βουλής παρέπεμψε την εξέταση της υπόθεσης αυτής μετά τις εκλογές.

 

SHARE