Ο Τραμπ μας λυπήθηκε -«Ελλάδα! Είναι σε τόσο τρομερή κατάσταση εκεί, είναι απαίσιο»

 

 

Τραμπ: «Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τρομερή. Είναι απαίσιο...»Δύο ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσιγκτον, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στην πολιτική του για τον διεθνή οργανισμό, αλλά και στην Ελλάδα, όπως μεταδίδει το mignatiou.com.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε στην ιστοσελίδα Newsmax και στο δημοσιογράφο Τζον Γκίζι, την συμπάθειά του προς το δράμα που βιώνει ο ελληνικός λαός για το όγδοο έτος οικονομικής κρίσης που διανύει,  σημειώνοντας ότι σύντομα θα αποκαλύψει τις προθέσεις του σε σχέση με το ΔΝΤ.

«Ελλάδα! Είναι σε τόσο τρομερή κατάσταση εκεί, είναι απαίσιο» είπε και απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο που υπέβαλε ερώτημα για την Ελλάδα.

Το site σημειώνει πως το ελληνικό χρέος είναι τώρα στα 323 δισ. ευρώ.

Τσακαλώτος: Να μην διαιωνίζεται το θέμα του χρέους

Στο newsmax.com μίλησε και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Είναι σημαντικό το ΔΝΤ και οι πιστωτές να επιτύχουν έναν αξιόλογο συμβιβασμό που να διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους», είπε ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε: ««Περιμένουμε να δούμε τι σκέφτεται η νέα κυβέρνηση στις ΗΠΑ. Δεν θέλουμε να διαιωνίζεται αυτό»…

SHARE