Ο Τραμπ ετοιμάζεται να “φάει” και τον Ηρακλή Πρίμπους;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΜΠ ΠΡΙΜΠΟΥς
Βγήκαν τα “μαχαίρια” στον Λευκό Οίκο και το επόμενο “θύμα” μπορεί να είναι ο Ελληνοαμερικανός Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους, ο οποίος μπήκε στο στόχαστρο των “φίλων” του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, τους οποίους δυστυχώς φαίνεται ότι ο τελευταίος τους ακούει. Είναι σημαντικό, πάντως, να σημειώσουμε ότι μόλις χθες ο κ. Τράμπ στήριξε τον κ. Πρίμπους λέγοντας ότι έχει την εμπιστοσύνη του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την απόλυση του Μάικλ Φλιν από τη θέση του συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, ο Πρόεδρος Τραμπ δέχεται συμβουλές και από το οικογενειακό του περιβάλλον, να αντικαταστήσει και τον κ. Πρίμπους, στον οποίο έχουν χρεώσει την καθολική αποτυχία για την προεδρική μεταναστευτική πολιτική.
Η οικογένεια και οι φίλοι του κ. Τραμπ θεωρούν απόλυτα υπεύθυνο τον κ. Πρίμπους για την κατάρρευση της μεταναστευτικής πολιτικής και ήδη του έχουν δώσει ισχυρά ονόματα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν άμεσα τον Ελληνοαμερικανό Προσωπάρχη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από ομογενειακή πηγή, ο κ. Πρίμπους ελπίζει ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θα λάβει υπόψιν ότι ο Ελληνοαμερικανός Προσωπάρχης ήταν ένας εκ των 2-3 παραγόντων που τον εξέλεξαν στην προεδρία, όταν τα στελέχη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος τον είχαν εγκαταλείψει.
Ένας εκ των στενών φίλων του κ. Τραμπ, ο Christopher Ruddy, μίλησε δημόσια στην εφημερίδα Washington Post εναντίον του κ. Πρίμπους και μάλιστα ανέφερε ότι το συζήτησε και με τον Αμερικανό Πρόεδρο, ο οποίος έχει αντιληφθεί ότι απαιτούνται αλλαγές.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η ακροδεξιά ιστοσελίδα BREITBART την οποία διαβάζει και ο ίδιος ο Πρόεδρος Τραμπ, επιτίθεται από χθες με “βίαιο” τρόπο στον Ελληνοαμερικανό Προσωπάρχη και τον κατηγορεί ότι επέτρεψε σε υπαλλήλους της προηγούμενης κυβέρνησης να παραμείνουν στο Λευκό Οίκο και να υπονομεύσουν εκ των έσω τον Αμερικανό ηγέτη.
Τον κατηγορεί επίσης για σημαντικά λάθη που έκανε μετά την ορκωμοσία με αποτέλεσμα ο Λευκός Οίκος να δείχνει ότι βρίσκεται σε μόνιμη αντικατάσταση.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του POLITICO, πιθανοί αντικαστάτες του κ. Πρίμπους είναι οι σύμβουλοι του Προέδρου, Kellyanne Conway και Rick Dearborn, ο οικονομικός σύμβουλος Gary Cohn, και ο λομπίστας David Urban.

ΠΗΓΗ: mignatiou.com
SHARE