Ο Τραμπ έσκυψε για 110 δισ. δολάρια!

 

Βίντεο: Σάλος από την υπόκλιση του Τραμπ στο βασιλιά Σαλμάν

Χαμός στο διαδίκτυο από το…σκύψιμο του Πλανητάρχη Τραμπ μπροστά στον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας.

Κατά την τελετή παρασημοφόρησής του με το «χρυσό μετάλλιο του βασιλιά Αμπντουλαζίζ», στη διάρκεια συνάντησής τους στο παλάτι, ο Ντόναλντ Τραμπ λύγισε στωικά τα γόνατά του και έσκυψε το κεφάλι μπροστά στον βασιλιά Σαλμάν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ  ξαναλύγισε τα γόνατα και δευτερόλεπτα μετά την τοποθέτηση του χρυσού περιδέραιου στο λαιμό του.

Για χαζό τον περνάει το διαδίκτυο και οι αναρτήσεις τον Τραμπ; 110 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ όπλα του παράγγελλαν οι Σαουδάραβες. Και ποιός δηλαδή δεν θα έκανε …βαθιά υπόκλιση μπροστά στα τόσα δις;

 

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

Συμφωνία ύψους 110 δισ. δολαρίων για εξοπλιστικά υπέγραψαν ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ, στο πρώτο επίσημο ταξίδι του πρώτου στο εξωτερικό από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του στον Λευκό Οίκο.

Το επίσημο πρακτορείο της Σαουδικής Αραβίας SPA έκανε λόγο για 34 συμφωνίες σε διάφορους τομείς όπως η άμυνα, το πετρέλαιο και οι αερομεταφορές.

Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας απένειμε στον κ. Τραμπ την ανώτατη τιμητική διάκριση του βασιλείου στη διάρκεια συνάντησής τους στο παλάτι.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον δήλωσε ότι οι αμυντικές συμφωνίες που ανακοινώθηκαν κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Τραμπ στην Σαουδική Αραβία έχουν ως στόχο να αντιμετωπίσουν «την κακή ιρανική επιρροή».Απευθυνόμενος δε στον επανεκλεγέντα πρόεδρο του Ιράν Χασάν Ροχανί, ζήτησε την διάλυση του ιρανικού «τρομοκρατικού δικτύου» και τον τερματισμό των ιρανικών δοκιμών βαλλιστικών πυραύλων.

Μετά από τη Σαουδική Αραβία, ο κ. Τραμπ θα επισκεφθεί το Ισραήλ, τα Παλαιστινιακά Εδάφη, τις Βρυξέλλες, το Βατικανό και τη Σικελία.

SHARE