Ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη – Ποιοί ανέλαβαν την ευθύνη

“Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση δεν τρομοκρατούνται από  μαφιόζικες πρακτικές” αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ, για την επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη πριν από μερικές ημέρες, από ομάδα αναρχικών, η οποία ανέλαβε την ευθύνη μέσω ανακοίνωσης σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η Κουμουνδούρου καυτηριάζει την προκήρυξη ανάληψης ευθύνης, παραλληλίζοντας την φρασεολογία με εκείνη που θυμίζει έντυπα διαπλοκής.

Χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει “η νέα επίθεση στην οικία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη και η προκήρυξη ανάληψης ευθύνης της, με φρασεολογία που θυμίζει έντυπα της διαπλοκής, είναι αποκαλυπτική των σκοτεινών συμφερόντων που κρύβονται από πίσω της”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ…

Κείμενο ανάληψης ευθύνης για την επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη στις 19 Μαΐου δημοσίευσαν αναρχικοί σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Όπως αναφέρουν, μεταξύ άλλων, «ο κυρ Αλέκος υπηρετώντας την θέση του στην πολιτική ελίτ του τόπου κλείνει μπίζνες που του αποφέρουν εύκολα προσωπικά κέρδη και ακολούθως επικαλείται την ηθική ανωτερότητα της αριστεράς».

«Μετά από 2 χρόνια αριστερής διαχείρησης του κεφαλαίου η “φιλολαϊκή” συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, ψηφίζοντας ένα ακόμα μεγάλο πακέτο μέτρων, στοχεύει στην οικονομική εξαθλίωση της κοινωνικής βάσης προασπίζοντας παράλληλα τα συμφέροντα των αφεντικών» .

 

SHARE